Terrassa

Cap de setmana més calorós de tots els abrils registrats

Aquest diumenge ha batut rècords de temperatura, després d’haver-los batut ja el mateix dissabte.

Terrassa ha batut rècords en temperatura aquest mes d’abril i, en concret, aquest cap de setmana. I és que, segons informa el meteoròleg terrassenc Ramón Navarro, aquest dissabte 13 d’abril s’han registrat temperatures que han arribat als 27-28 graus, unes xifres rècord només superades per les de l’endemà. Aquest diumenge 14 d’abril s’han registrat les temperatures més altes en un mes d’abril a Terrassa fins a la data, unes xifres que han arribat fins als 29 i 30 graus segons el barri. 

Segons Ramón Navarro, moltes zones de Terrassa han superat els 28 graus aquest diumenge. Els barris on ha fet menys calor van ser Sant Pere Nord (28,6 ºC), Sant Pere (28,6 ºC) i la Rambla (28,9 ºC). A meitat camí, amb temperatures que  han superat els 29 ºC trobem Ca n’Aurell (29,1 ºC), Plaça Nova (29,2 ºC), Plaça del Triomf (29,2 ºC), Can Boada (29,3 ºC) i Can Poal (29,6 ºC). Finalment, les temperatures màximes s’han registrat a La Plaça de l’Aigua (30 ºC) , Terrassa Sud (30 ºC ) i Terrassa Zona Olímpica (30 ºC).

L’onada de calor d’aquest cap de setmana ha tingut un efecte similar a la resta de la comarca i també al país, arribant a màximes pròpies de l’estiu en tot el territori català, uns fets que demostren l’escalfament global

Cap de setmana més calorós de tots els abrils registrats
To Top