Terrassa

L’historiador Josep Puy, premi Gorra Frígia 2024

ERC ha atorgat en el seu sopar de la república un premi d’honor al col·lectiu Aturem les guerres

A la foto els premiats, acompanyats d'Isaac Albert, president local d'ERC, i la tinent d'alcalde Ona Martínez

L’historiador Josep Puy ha estat la persona triada per la militància d’ERC com a mereixedor del premi Gorra Frígia, que la formació polírtica entrega cada any a aquells individus o entitats que destaquen en la defensa dels valors republicans de llibertat, igualtat i fraternitat.

El sopar de la república, organitzat per la secció local d’Esquerra Republicana de Terrassa, va tenir lloc dissabte 13 d’abril a la Societat Coral Els Amics – Coral de Prodis. En el decurs del sopar es va fer el lliurament del premi Gorra Frígia 2024, la 20a edició, que incloïa una menció d’honor.

El jurat del premi Gorra Frígia va decidir, per unanimitat, atorgar el guardó de 2024 a en Josep Puy i Juanico, en reconeixement “al seu compromís continu amb la ciutat de Terrassa, especialment en la preservació de la memòria històrica dels republicans terrassencs i la difusió dels valors democràtics i humans”, afirmen des d’ERC.

A més, el jurat va acordar atorgar una menció d’honor al col·lectiu Aturem les guerres, per la seva lluita en favor de la pau i la no violència. Van recollir la menció d’honor en Toni Massaguer i la Luisa Martin en nom de la plataforma.

El sopar va comptar amb els parlaments d’Isaac Albert, president de la Seció Local d’ERC Terrassa, Ona Martínez, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa i Manel Balcells, Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya.

L’historiador Josep Puy, premi Gorra Frígia 2024
To Top