Terrassa i Sabadell buscaran la final de la Copa del Rei de waterpolo

Aquest dissabte a les 13.30 hores, els de Dídac Cobacho disputaran la segona semifinal de la Copa, que serà un derbi vallesà. Els egarencs s’han imposat a la ronda de quarts de final al Tenerife Echeyde

El waterpolista del CN Terrassa Oriol Rodríguez, executant un llançament a porteria / rfen

Va fer els deures el Club Natació Terrassa en el darrer enfrontament dels quarts de final de la 38a edició de la Copa del Rei, que es disputa fins diumenge a la piscina de Son Hugo de Palma de Mallorca. En un duel relativament còmode que es va acabar trencant en el tercer període, l’equip que prepara Dídac Cobacho s’ha imposat per 14 gols a 11 al conjunt canari, que ha caigut en la ronda de quarts de final en les seves quatre participacions a la Copa. També aquest divendres.

Dissabte a les 13.30 hores, el CN Terrassa s’enfrontarà al CN Sabadell. El derbi vallesà serà la segona semifinal del torneig. La primera la disputaran a les 12 el Barceloneta i el Barcelona.

Els egarencs no han guanyat mai la Copa del Rei, però s’han proclamat cinc vegades subcampions, quatre perdent davant del Barceloneta i una contra el Catalunya.

Somien a eliminar en aquesta edició un Sabadell que parteix com a favorit i enfrontar-se diumenge a les 11.30 a Barceloneta o Barcelona en la gran final de la competició.

Els quatre primers gols, de penal

Curiosament, els quatre primers gols del Terrassa en la seva estrena a Palma han estat de penal. El capità Ricard Alarcón ha inaugurar el marcador als dos minuts. Alejandro Andión ha contestat, també de penal. Després Gerard Cuacos i Jordi Chico han establert, també de penal, el 3 a 1. Però han sorprès els homes d’Albert Español amb un parcial de 0 a 3 i han adquirit un inesperat avantatge: 3-4. Un altre penal transformat per Jordi Chico ha significat l’empat a quatre. I a dos minuts pel descans, Bargalló ha fet en una acció de superioritat el 5 a 4 amb què s’ha arribat al descans.

A l’inici del tercer període, el porter Pepe Motos ha evitat que els canaris capgiressin el marcador. S’ha calmat, però, el conjunt egarenc i gràcies a dos gols d’Ignasi Bargalló, que n’ha fet quatre, s’ha arribat a un 7 a 4 que ha donat molta tranquil·litat. La diferència ha anat oscil·lant fins al final entre els dos i els quatre gols per als terrassencs, que han acabat superant l’eliminatòria sense patir massa.