Cultura i Espectacles

Treure profit de la nostra cuina

Marc Ribas presentar a Terrassa el llibre del programa de televisió “Cuines”

Marc Ribas, davant del seu restaurant del carrer d’Antoni Torrella / Nebridi Aróztegui

Cuinar, presentar programes de televisió i, també, escriure llibres, són algunes de les facetes de Marc Ribas. Divendres, a les 18.30 hores, a Abacus Terrassa, presentarà el llibre oficial del programa de TV3 “Cuines”, del que és autor, juntament amb Gessamí Caramés i Arnau París. Es tracta d’un llibre “pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines”.

“Cuines” busca una combinació entre la divulgació i la posada a la pràctica de diverses pràctiques davant dels fogons. L’obra en què participa el cuiner terrassenc vol destacar la rellevància que té disposar de bons coneixements de base per defensar-se a la cuina, amb algunes premisses bàsiques, com són el coneixement dels ingredients i la seva procedència, l’estacionalitat dels productes o el domini dels fonaments de la cuina catalana sobre els que es construeixen infinitat de plats.

Receptes originals

Al programa “Cuines”, que s’emet de dilluns a divendres després del Telenotícies Migdia, s’ofereixen receptes originals, fàcils i amb productes de temporada. Ribas dona consells sobre la tria, preparació i conservació dels aliments, mentre que Caramés, aporta noves postres i més pastissos i dolços. París, per la seva banda, recomana receptes poc costoses a l’hora de dur-les a terme.

To Top