Terrassa

Abascal presenta els candidats de Vox a Terrassa

El líder afirma que “es qüestió de temps que siguem una força determinant a Catalunya”

El presidente de Vox, Santiago Abascal, s’ha desplaçat aquesta tarda  a Terrassa per presentar els candidats de la formació a les eleccions al Parlament de Catalunya. Ho va fer acompanyat del candidat a la presidència de la Generalitat. Ignacio Garriga, i dels caps de llista per Tarragona, Sergio Macián, Girona, Alberto Tarradas, i per Lleida, Rafael Villafranca.

A la sala gran de LaFACT, davant d’un auditori entregat, Abascal es va mostrar ahir convençut que el 12-M Vox “consolidarà posicions a Catalunya”, on, va insistir, “és qüestió de temps que siguem una força determinant”.

El líder de la formació d’extrema dreta va presumir de defensar “el que altres no s’atreveixen. Estem sols”, va dir, “ocupant-nos dels espanyols decents, humils i patriotes”. Vox està “per una política de transvasaments d’aigua, al costat de les dones que pateixen inseguretat al carrer”, per la “convivència de les llengües” i “per la protecció a la indústria i a l’agricultura, som els únics que no portem el pin infernal de l’agenda 2030”.

Santiago Abascal i el candidat Ignacio Garriga, foto amb l’audiència a la sala gran de LaFACT / Alberto Tallón

El míting de Vox a Terrassa va estar ahir acompanyat d’un ampli cordó policial, un dispositiu conjunt de Mossos i Policia Municipal que literalment van ocupar els voltants de l’edifici de la Fact Cultural.

A l’interior Ignacio Garriga, el candidat de Vox a la presidència de la Generalitat, va agrair la feina a la militància catalana, als que va animar a “sortir al carrer en defensa pròpia” aquesta campanya electoral”.

Garriga s’enfronta a la denúncia d’una diputada de Vox davant d’Antifrau per les despeses al Parlament.

Abascal va voler defensar el seu candidat, del que va dir “és completament honest, els comptes són transparents i estan auditats”. El líder de Vox va afirmar que “en campanya ens difamaran. Estem preparats per defensar-nos” i va afegir. “Defensaré a Garriga ara i sempre”.

Contra els discursos d’odi

La presentació de candidats de Vox va estar precedida per una protesta al carrer convocada per UCFR Terrassa (Unitat Contra Feixisme i Racisme), a la que es van sumar desenes de persones.
Amb una pancarta sota el lema “Terrassa contra el feixisme i el racisme”, els manifestants van cridar lemes contra Vox i “fora feixistes”. El dispositiu policial no va permetre que els concentratss’acostessin als assistents.

To Top