Esports

Laia Sanz, Marta Corredera i Lydia Valentín, a Terrassa

Participaran en la xerrada “Obrint camí en els esports masculinitzats”, que tindrà lloc aquest dijous a les 18.30 hores a la sala d’actes de la Casa de l’Esport

La pilot de Corbera Laia Sanz, una de les participants en la xerrada

La sala d’actes de la Casa de l’Esport acollirà aquest any entre tres i quatre xerrades del cicle “Parlem d’Esport”, organitzat pel servei d’Esports de l’Ajuntament. La primera tindrà lloc aquest dijous a les 18.30 hores i portarà per títol “Obrint camí en els esports masculinitzats”. Comptarà amb la participació de la pilot Laia Sanz (38 anys), l’aixecadora Lydia Valentín (39) i la futbolista Marta Corredera (32). Moderarà la xerrada la periodista Carme Barceló.

Els organitzadors volen donar visibilitat a tot el camí recorregut per dones que han aconseguit grans gestes en esports amb una habitual tendència de participació masculina. Aquest cicle de xerrades té com a objectiu visualitzar, debatre i exposar diversos temes de l’actualitat esportiva, exposats a través d’experiències en primera persona d’esportistes o experts en la matèria.

Laia Sanz és tot un referent del món de l’”off road” en general i del Ral·li Dakar en particular. Acumula 14 títols mundials de trial femení i 11 Dakars en motos, entre altres. Lydia Valentín ha guanyat tres medalles olímpiques i vuit en Europeus en halterofília. Per la seva banda, la terrassenca Marta Corredera ha guanyat sis lligues i cinc Copes de la Reina i ha jugat a Espanyol, Barça, Arsenal, Atlético de Madrid, Levante i Real Madrid. Ha estat internacional espanyola.

Laia Sanz, Marta Corredera i Lydia Valentín, a Terrassa
To Top