Esports

Els Terrassa Reds tanquen la lliga regular invictes

Els egarencs es van imposar per 62 a 6 als Pinto Goldbats i tindran avantatge de camp als “play-offs”

Una acció del Terrassa Reds-Pinto Goldbats / @mireia_photo25

Els Terrassa Reds van tancar la lliga regular de la sèrie “B” de la Lliga Nacional de futbol americà amb una aclaparadora victòria a casa per 62 a 6 davant dels Pinto Goldbats. Tots dos equips tenien ja assegurada la primera posició dels seus respectius grups i també l’accés als “play-off”, però estaven joc poder-los afrontar com a locals. Seran els egarencs qui ho faran.

El duel es va iniciar amb un “fumble” provocat per la bona defensa dels Reds a la iarda 14. Charlite Take va anotar a continuació el primer “touchdown” de l’encontre internant-se per l’eix de la defensa.

L’estratègia dels madrilenys passava per les jugades de passada, però sense massa precisió, mentre que els Reds mantenien el seu fiable ritme de joc amb una altra anotació de Take. El primer quart va acabar amb un contundent 28 a 0, una diferència que aniria augmentant fins al 62 a 6 final.

Els Terrassa Reds tanquen la fase regular de la competició amb un immillorable balanç de sis victòries en els sis partits que han disputat. S’han imposat a tots els rivals del seu grup i també al líder del grup centre, els Pinto Goldbats, que ho havien guanyat tot fins ara. Amb 285 punts a favor i 28 en contra, han acabat amb la millor mitjana de la lliga.

Els Terrassa Reds tanquen la lliga regular invictes
To Top