Esports

L’Echeyde, rival del CN Terrassa a la Copa de la Reina de waterpolo

La 28a edició de la Copa se celebrarà del 3 al 5 de maig al CN Sabadell. Les egarenques jugaran contra l’Echeyde a quarts i, previsiblement, amb el Sant Andreu a semifinals

Aquesta temporada, el CN Terrassa es va imposar a l’Echeyde per 15 a 8 / nebridi aróztegui

El CN Terrassa ja coneix el seu rival de quarts de final de la 28a edició de la Copa de la Reina, que tindrà lloc del 3 al 5 de maig a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell. El conjunt egarenc es veurà les cares el divendres 3 a les 16 hores amb el Santa Cruz Tenerife, el mateix rival amb què s’enfrontarà el quadre masculí, que buscarà demà la classificació a les semifinals de la Copa del Rei a Palma.

El sorteig, celebrat aquest dimarts al CN Sabadell, comptarà amb la presència dels vuit primers classificats al final de la primera volta de Divisió d’Honor, que són els mateixos equips que van participar en la passada edició celebrada a l’Àrea Olímpica. Tot i que a priori són favorites per passar a la següent ronda, les de Xavi Pérez no tindran un compromís assequible davant l’Echeyde. El conjunt tinerfeny ocupa la sisena posició a la lliga, mentre que el CN Terrassa és quart. En l’únic precedent en partit de lliga aquesta temporada, l’equip egarenc es va imposar a l’Echeyde per 15 a 8 a l’Àrea Olímpica.

El CN Terrassa no tindrà un camí gens fàcil per arribar a la final. En cas de classificar-se per a les semifinals, es podria veure les cares amb el CN Sant Andreu. El conjunt barceloní és líder a la competició lliguera i s’enfrontarà al CN Atlètic-Barceloneta en la primera eliminatòria de quarts de final. Aquesta temporada, el CN Terrassa ha perdut tots els enfrontaments directes contra el Sant Andreu, tant a la lliga com a la Champions.

A l’altra banda del quadre, el sorteig ha volgut que el CN Mataró es vegi les cares amb el CN Catalunya, mentre que el CN Sabadell, guanyador de la darrera edició, jugarà el seu partit de quarts contra el CE Mediterrani. Les mataronines i les sabadellenques són clares favorites per passar a les semifinals i disputar-se un bitllet per a la gran final.

Una fita històrica

L’edició d’enguany està marcada per l’avantsala d’una històrica “final-four” de Champions League amb tres equips catalans: Sabadell, Mataró i Sant Andreu. La fase final de la màxima competició europea tindrà lloc dues setmanes abans de la celebració de la Copa de la Reina, el 20 i 21 d’abril.

To Top