Diners

Les empreses de materials per a la construcció se citen a la fira anual d’EMCCAT

El “meeting” del grup terrassenc de compres reunirà tots els seus associats, alguns dels seus clients i importants marques del sector al Recinte Firal de Terrassa

Una edició anterior de la fira / Nebridi Aróztegui

El Recinte Firal de Terrassa acollirà aquest dijous i divendres el XIV Meeting EMCCAT Grup, la fira professional anual del grup independent amb seu a Terrassa i format per empreses especialitzades en la comercialització de materials per a la construcció.

L’objectiu de l’esdeveniment és reforçar les relacions entre professionals del sector de la construcció, la reforma i el disseny de la llar i facilitar els contactes comercials entre els participants. La trobada anual vol servir com a punt de trobada i reunir en un mateix espai a un gran nombre de professionals del gremi, entre associats (EMCCAT engloba empreses procedents de Catalunya, Andorra i les Illes Balears), clients, patrocinadors, agents del sector i institucions.

D’una banda, es comptarà amb l’assistència de tots els associats d’EMCCAT Grup, que hi assistiran acompanyats per alguns dels seus principals clients. I per l’altra, amb la presència d’importants marques, pioneres i líders dins del sector, que participaran en qualitat d’expositors. “La quantitat d’expositors serà similar al de cada any –l’any passat van ser una cinquantena– i com en la passada edició, els estands seran molt més funcionals i d’estructura ecològica”, expliquen els organitzadors. “Analitzant les estadístiques recopilades en les edicions anteriors, s’espera un important augment d’assistència en global, de la mateixa manera que es preveu créixer en el volum de negoci“, assenyalen.

Durant aquests dies, la central de compres posa especial èmfasi en la innovació, la qualitat de producte, la tecnologia i en el seu compromís amb el medi ambient, promovent l’ús de materials que permetin minimitzar les emissions de CO2, així com tècniques constructives i solucions més eficients.

Durant l’esdeveniment, els associats d’EMCCAT Grup i els seus clients tindran accés a una àmplia oferta segmentada per famílies. Des de la central expliquen que hi haurà un ampli assortiment amb tot tipus de materials, productes i sistemes per a la construcció, maquinària i eines, aïllament i impermeabilització, climatització i calefacció, teula i ceràmica, prefabricats de formigó, jardineria i drenatge, paviments i revestiments i equipament de bany –plats de dutxa, mampares, aixeteria, mobiliari, etc.–. “Es tracta d’un gran aparador comercial, ple d’oportunitats, en el qual predominen conceptes com qualitat de producte, garanties i innovació. I per descomptat, en el qual la sostenibilitat exerceix un paper important”, ressalten.

La reunió acabarà amb un sopar de gala amb espectacles i sorpreses per als assistents.

To Top