Terrassa

Inaugurada la nova àrea esportiva a Sant Pere Nord de Terrassa

Els vestidors nous i el camp de futbol 7 ja estan oberts als usuaris

Aquest dissabte es van disputar els primers partits al camp de futbol 7 / RAFEL CASANOVA (BCF)

Aquest dissabte passat, 6 d’abril, es va posar en marxa la nova instal·lació esportiva de Sant Pere Nord, construïda en la primera fase del projecte d’execució del parc de la República. L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va assistir a l’acte.

La nova àrea consta d’un camp de futbol 7, situat al costat del ja existent, de futbol 11, i dels nous vestidors edificats a la banda més propera a l’avinguda de Béjar. Els vestuaris actuals, ubicats a l’altre extrem, seran enderrocats en breu.

Equipament cultural

Les obres de la zona esportiva, amb els nous vestidors i el nou camp de futbol 7, formen part de la primera fase del projecte del nou parc de la República, al barri de Sant Pere Nord. Actualment estan en marxa els treballs de la segona fase que contempla la construcció d’un equipament cultural i l’ampliació de locals a la part posterior dels equipaments ja existents, el centre cívic President Macià i la biblioteca del districte 6.

Moment de la visita institucional / RAFEL CASANOVA (BCF)

Ballart, que va ser rebut per Ramón Moya, president del Sant Pere Nord CF, entitat gestora del camp, estava acompanyat de la tinent d’alcalde de Serveis Generals, Maise Balcells; el tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Xavier Cardona; la regidora d’Obra Pública, Montserrat Alba; alguns portaveus municipals i altres integrants de la Corporació Local. Membres de la junta de l’associació veïnal de Sant Pere Nord van participar també en la visita.

To Top