Comarca

El SIAD vallesà incorpora atenció psicològica itinerant per a petits municipis

Una tècnica visitarà les localitats de menys de 20.000 habitants

Les dones dels municipis més petits de la comarca podran accedir a un nou servei d’atenció psicològica. El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental, que ofereix informació, assessorament, primera atenció i acompanyament a les dones en tots els àmbits relacionats amb la seva vida laboral, social, personal i familiar, especialment les que pateixen situacions de violència masclista, amplia els seus serveis. Recentment, ha incorporat una tècnica psicològica i a partir d’ara oferirà assistència itinerant en aquest àmbit als municipis vallesans de menys de 20.000 habitants.

El SIAD itinerant es pot trobar a Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls demanant cita al telèfon 662 95 98 80 i al correu electrònic ccvoc.genere@ccvoc.cat.

Des del servei comarcal es fa atenció social a totes les dones que facin la demanda per una problemàtica personal per raó de gènere. També s’ofereix suport psicològic especialitzat a dones que visquin o hagin viscut una situació de violència o de discriminació per raó de gènere. A més, hi ha un assessorament jurídic especialitzat tant en procediments civils com penals que estiguin relacionats amb algun tipus de discriminació per raó de gènere (separació, divorci, incompliments de règims, violències masclistes, drets laborals…).

El SIAD vallesà incorpora atenció psicològica itinerant per a petits municipis
To Top