Esports

Abde, a punt pel tram final de lliga

El davanter del San Cristóbal va retornar als terrenys de joc dissabte passat després de ser operat al novembre per una fractura de peroné i lligaments de la tíbia del turmell dret

Abde Elouiad va disputar tota la segona part en el partit de la 27a jornada de lliga, que enfrontava l’Escala i el San Cristóbal / lluís clotet

L’atacant del San Cristóbal Abde Elouiad va patir el passat mes de novembre una luxació al turmell de la cama dreta i una fractura del peroné de la mateixa zona. Pràcticament cinc mesos després, el davanter parroquial va reaparèixer als terrenys de joc, disputant tota la segona part en el matx de dissabte passat davant l’Escala.

Abde es va lesionar el passat 5 de novembre en l’escalfament previ al partit del seu equip al camp del Girona “B”. El jugador del conjunt parroquial va ser traslladat a l’Hospital de Santa Caterina, a Salt, on li van diagnosticar una luxació al turmell de la cama dreta i una fractura del peroné de la mateixa zona. Tot i això, les exploracions que se li van fer posteriorment a MútuaTerrassa van concloure que també tenia afectats els lligaments del peroné i de la tibia. Va ser operat amb èxit a mitjans de novembre i va començar el treball de rehabilitació un mes després. Finalment, s’ha complert el temps de recuperació previst (entre els quatre i els sis mesos).

Precisament, el jugador del San Cristóbal va ser convocat en el partit de la segona volta davant el Girona “B”, però no va disputar cap minut. La setmana passada, també va començar a la banqueta en l’encontre davant l’Escala, però va acabar jugant tota la segona meitat. Tot i això, no va poder evitar la derrota del seu equip per 3 gols a 1.

“És cert que la confiança no és la mateixa quan tornes als terrenys de joc després de tant temps, però estic totalment recuperat de la lesió”, assegura Abde. El davanter parroquial afegeix que “estava preocupat pel tema físic, però em vaig sorprendre, perquè vaig acabar bé després de disputar 45 minuts”.

Millorar el balanç golejador

A falta de set jornades per acabar la lliga, el San Cristóbal es troba a només un punt de distància de les posicions de descens, que actualment ocupen Castelldefels, Vilafranca i Rapitenca. Els de Ca n’Anglada han de millorar el seu balanç golejador si no volen patir fins a l’última jornada, i Abde torna a estar a disposició de Cristian García en el tram final de temporada. El conjunt parroquial només ha anotat 25 gols en 27 jornades, és a dir, menys d’un gol per partit. El compromís d’aquest cap de setmana és clau, ja que s’enfrontarà a casa contra un rival directe per la permanència, el Vilafranca.

El davanter del San Cristóbal expressa que, en aquest últim tram de lliga, “l’equip està motivat i som una família”. L’atacant, que era titular abans de lesionar-se, intentarà aportar el seu granet de sorra perquè els parroquials aconsegueixin la permanència.

Abde, a punt pel tram final de lliga
To Top