Esports

Espanya perd per 2 a 3 contra l’Argentina a Terrassa

Ambdues seleccions es tornaran a veure les cares aquest dimecres a les 13 hores al Martí Colomer

En el primer dels dos partits internacionals amistosos que disputen les seleccions absolutes d’Espanya i l’Argentina, el combinat de Max Caldas ha perdut aquest dimarts per 2 a 3. Ambdues seleccions, que continuen amb la seva preparació de cara als Jocs de París, es tornaran a veure les cares dimecres a les 13 hores, també a l’Estadi Municipal Martí Colomer. Espanya ocupa actualment la vuitena posició en el rànquing internacional, mentre que l’Argentina és la setena.

En un matx molt equilibrat, la selecció espanyola ha caigut per 2 gols a 3. Els argentins s’han posat per davant en el marcador, però el jugador del Tenis de Santander Nico Álvarez ha empatat. Hi ha hagut oportunitats per ambdós conjunts, però han estat els argentins els que han anotat dues dianes més i s’han situat 1 a 3. Quan faltaven 12 segons per a la fi, el jugador de l’Atlètic Pol Cabré-Verdiell ha establert el 2 a 3 definitiu.

En aquesta convocatòria no hi havia jugadors del Polo i el Club de Campo, ni els que juguen a l’estranger. Els 11 terrassencs convocats són: Marc Vizcaino, Pau Cunill, Pepe Cunill, Jordi Bonastre, Xavier Barutel i Pol Cabré-Verdiell (Atlètic); Jan Capellades, Xavi Gispert i Pere Amat (Club Egara); Enric Miralles i Edu de Ignacio-Simó (CD Terrassa).

To Top