Esports

Piqué fitxa per a l’Andorra un exentrenador del Terrassa FC

Ferran Costa, tècnic del Badalona Futur, líder de la Segona Federació, va ser l’ajudant de Xevi Molist al conjunt terrassista la temporada 2019-2020

Ferran Costa (29 anys), a la dreta, abraçant-se amb Jordi López en un Terrassa-Manresa. El de Castelldefels ha estat presentat com a substitut d'Eder Sarabia a l'Andorra / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El FC Andorra ha anunciat oficialment que Ferran Costa serà l’entrenador del primer equip després de l’acord arribat amb el Badalona Futur per la cessió dels seus drets federatius. El tècnic de Castelldefels, de només 29 anys, signa per aquesta i una temporada més i arriba amb la intenció de revertir la mala dinàmica de resultats i intentar salvar l’equip en aquest tram final de la temporada. Els andorrans són antepenúltims a la Segona Divisió amb 32 punts. Quan falten nou jornades per tancar el campionat, es troben a dos punts de distància de la zona de salvació. També a dos punts del cuer, el filial del Villarreal, entrenat pel també extècnic terrassista Miguel Álvarez.

Costa va ser l’ajudant de Xevi Molist al primer equip del Terrassa FC la temporada 2019-2020. Es va incorporar a mitjans de setembre per suplir la baixa de Jordi Martínez, que va abandonar el càrrec per motius professionals. Arribava al conjunt terrassista després d’haver entrenat l’equip juvenil del Gimnàstic Manresa la temporada anterior. L’estiu del 2020, Costa va fitxar com a primer entrenador del CE Manresa, equip al qual va pujar a Segona Federació.

L’excel·lent trajectòria de Costa al conjunt de la capital del Bages va despertar l’interès de diveros clubs per fitxar-lo, entre ells el Terrassa FC.

L’arribada de Ferran Costa a l’Andorra no ha estat senzilla, ja que el propietari del Badalona Futur, Toni Freixa, volia retenir l’entrenador. Finalment, l’exfutbolista blaugrana Gerard Piqué ha aconseguit fer-se amb els serveis de l’exentrenador del CE Manresa.

To Top