Acaba una EHL sense equips locals

Un Júnior amb sis jugadores terrassenques va acabar quart a l’estadi Wagener, mentre que al torneig masculí, el Polo i el Club de Campo van quedar eliminats als quarts de final

El Júnior va quallar una gran actuació a l’Euro Hockey League femenina, celebrada a l’estadi Wagener d’Amstelveen / EHL

Enguany, cap equip terrassenc no han participat en l’actual edició de l’Euro Hockey League, que es va acabar ahir a l’estadi Wagener de la localitat neerlandesa d’Amstelveen. En la competició femenina, després de la medalla de bronze de fa dos anys, el Júnior es va haver de conformar amb la quarta posició després de caure per un ajustat marcador de 3 a 2 davant de l’SCHC d’Utrech. Es va proclamar campió d’Europa l’Amsterdam, que va batre a la final el Mannheimer alemany per 2 gols a 1.
Sis jugadores terrassenques han disputat els tres partits d’aquesta EHL. Es tracta de Georgina Oliva, Carlota Petchamé, Júlia Strappato, Clara Pineda, Maria Gestí i Mariona San José.

En el duel d’ahir per la medalla de bronze, les de Guillem Carnicer van caure per 3 a 2. Mette Winter i Yibbi Janssen de penal van situar el 2 a 0 a l’electrònic en només 12 minuts. L’argentina Vicky Granatto va retallar distància quan faltaven dos minuts per arribar al descans. Al minut 42, Pien Dicke va establir el 3 a 1. L’egarenca Georgina Oliva va fer cinc minuts després el 3 a 2 definitiu.

A la ronda de quarts de final, el Júnior va golejar per 5 a 0 el Loreto HC irlandès amb dos gols de Vicky Granatto, dos més de Laura Bosch i un altre de la terrassenca Maria Gestí, mentre que a les semifinals es va veure superat per 2 a 0 pel Mannheimer.

L’altre representant femení, el Club de Campo, va caure eliminat per 3 a 1 a la tanda de “shoot-outs” després d’empatar a un contra el Mannheimer alemany.

Polo i Club de Campo masculí

En la competició masculina, els dos representants de la lliga espanyola, Polo i Club de Campo, van caure a quarts de final. Els barcelonins, amb els egarencs Marc Recasens i Vicenç Ruiz a les seves files (Xavi Lleonart segueix lesionat) van perdre per 1 a 0 davant del Pinoké neerlandès. Els madrilenys van ser eliminats en perdre per 4 a 2 davant de l’Old Georgians anglès.

El campió d’aquesta EHL masculina va ser el conjunt amfitrió, el Pinoké d’Amsterdam, que es va imposar per 1 gol a 0 al Kampong en el derbi dels Països Baixos.