Dos gols en contra a la primera meitat condemnen al San Cristóbal

El conjunt parroquial, tot i fer una molt bona segona meitat, ha pagat car el 2 a 0 amb què ha anat al descans al camp de L’Escala

El davanter Abde, a la dreta, va tornar a poder jugar després de superar una greu lesió / Lluís Clotet

El San Cristóbal no ha pogut treure res de positiu de la seva visita al Nou Miramar. Els de Cristian García, tot i una gran segona meitat, han notat en excés els dos gols encaixats en els primers 45 minuts de l’encontre i han acabat perdent per 3 a 1 amb L’Escala.

El partit ha començat amb força igualtat i amb els dos equips buscant la porteria contrària. Després d’algunes opcions de gol que cap dels dos conjunts ha pogut materialitzar, ha arribat el primer gol dels locals, en una bona acció de Xumetra que ha rematat Pime.

Els parroquials han reaccionat, tot i que s’han vist obligats al primer canvi abans de la mitja hora de joc. Yeray ha entrat per Óscar Sierra, que ha sortit lesionat. Era el minut 27 de partit.

Una mica més tard, els empordanesos han aconseguit el 2 a 0, en aquesta oportunitat per part d’Ibuki. El segon dels locals ha esperonat els terrassencs que, fins a la conclusió del primer temps ho han intentat de totes les maneres possibles en atac, però sense encert en els últims metres.

A la segona meitat, Cristian García ha ordenat un parell de canvis amb un tarannà més ofensiu. Els parroquials han atacat amb insistència, amb la finalitat de retallar diferències i han gaudit d’algunes bones opcions per marcar, amb un xut al travesser inclòs, per part de Mario Cantí.

En la part final del matx, el San Cristóbal ha aconseguit reduir la renda dels locals, amb un xut de Lamine que ha tocat en un defensor i ha entrat a dins de la porteria defensada per Nacho Ferretti.

En el temps afegit, i amb els de Cristian García bolcats a l’àrea contrària per tal de trobar el gol de la igualada, en un contraatac, L’Escala s’ha assegurat la victòria amb el tercer gol, en aquest cas obra de Rami, que havia ingressat al terreny de joc a aquest segon període.

Restaven poc més de dos minuts i ja no hi ha hagut temps per a gaire més i els parroquials han sumat la seva segona derrota consecutiva després de perdre la setmana passada a casa contra el Girona B.

Cal destacar el retorn als terrenys de joc de l’atacant del San Cristóbal Abde Elouliad que va patir una fractura de peroné i lligaments de la tíbia del turmell dret a l’escalfament previ al partit de l’equip al camp del Girona “B” i que va ser operat a mitjans del mes de novembre passat.

Pel San Cristóbal han jugat: Lázaro, Óscar Sierra (Yeray, m. 27), Otero, Max Llovera, Ricki (Peque, m. 72), Joan Cervós, Guillem (Abde, m. 46), Carlos Olmo (Iván Cabellud, m. 72), Mario Cantí, Miki Martínez (Lamine, m. 46) i Jordi Ranera.