Tres medalles de Xavi Bosch a l’Europeu de Polònia

Or i rècord d’Espanya en els 4×200 metres llisos, plata en els 200 llisos i bronze en els 60 llisos

La ciutat polonesa de Torun va acollir el Campionat d’Europa màster en pista coberta. En la categoria M50 hi va prendre part l’atleta terrassenc Xavi Bosch, que es va penjar tres medalles. En el relleu de 4×200 metres llisos, Bosch va contribuir a la victòria de l’equip espanyol amb una marca d’1’46”96, un temps que va suposar un nou rècord d’Espanya de la categoria.

Xavi Bosch es va penjar també la medalla de bronze en la prova dels 60 metros llisos. Va signar una marca de 7”49, quedant-se a només 6 centèsimes de la medalla d’or. L’egarenc va completar la seva excel·lent actuació a terres poloneses penjant-se una medalla de plata en la prova dels 200 metres llisos, en els quals va obtenir una marca de 23”77.

A Torun, Xavi Bosch va lluitar braç a braç amb els millors atletes europeus de la seva categoria. Va afrontar aquesta competició en el millor moment de tota la temporada. Fa tres setmanes, Bosch va obtenir tres medalles d’or en aquestes tres mateixes proves al Campionat d’Espanya en pista coberta celebrat a Donosti.