Cultura i Espectacles

Estrenen “L’Acadèmia”, una superproducció rodada, en part, a Terrassa

La sèrie està ambientada en una escola de futbol on un grup de nois i noies s’entrenen en un dels millors clubs del món per arribar a ser grans estrelles mundials

Una escena de la sèrie / 3Cat

La competitivitat, la superació personal, l’homofòbia o el masclisme en l’esport. Tots aquests ingredients formen part de la recepta de “L’Acadèmia”, una sèrie protagonitzada pels actors catalans Ton Vieira, Marc Soler, Marc Martínez i Rita González que 3Cat estrenarà el pròxim dilluns, 1 d’abril, i que té lligams amb Terrassa.

La ficció, una producció de Sony Pictures Television i Brutal Media que consta de vuit capítols, es va rodar, en part, en interiors i exteriors de l’Hotel La Mola. A més, hi va participar un grup de futbolistes juvenils del Terrassa FC.

La productora de la sèrie és la terrassenca Arlette Peyret, productora executiva a Brutal Media.

La sèrie està ambientada en una escola de futbol on un grup de nois i noies s’entrenen en un dels millors clubs del món per arribar a ser grans estrelles mundials. També formen part del repartiment Irene Montalà, Paco Tous, Diego Martín i Luka Peros, entre altres.

La sèrie, que Sony Pictures Television distribuirà a escala mundial, es va gravar íntegrament a la demarcació de Barcelona durant l’estiu del 2023 i, gràcies a la participació de 3Cat, es podrà veure en català a la plataforma. La dirigeixen els barcelonins Laura Jou (“La vida sense la Sara Amat”) i Fernando Trullols (“Bosé”).

To Top