Esports

El Terrassa FC treu un punt del camp de l’Hércules

En un partit força avorrit, els de Chus Trujillo han empatat per culpa d’un gol dels alacantins a dos minuts per a la conclusió del temps reglamentari

Formació titular del conjunt terrassista a l'encontre a l'Estadi José Rico Pérez / Juanma Medina - Terrassa FC

El Terrassa FC ha sumat un punt en el camp de l’Hércules, un dels equips de la part alta de la classificació i amb aspiracions de pujar a la Primera Federació. El partit no ha sigut gens vistós i, després d’una primera meitat molt avorrida, s’ha animat a la represa. Els de Chus Trujillo s’han avançat amb un gol en el minut 70, però poc abans del final, els alacantins han empatat.

La primera meitat ha sigut molt ensopida, sense gaires accions destacades en cap dels dos equips, El joc ha estat molt avorrit, com si hi hagués massa respecte entre tots dos i això ha derivat en jugades insulses que no han provocat cap perill.

Només ho ha provat. per part local, Ketu, en una rematada que ha sortit fora i ha replicat el conjunt visitant, amb una rematada d’Aythami amb certa intenció, que també s’ha perdut per sense conseqüències.

A la segona part, el guió ha variat totalment, si bé sense grans detalls futbolístics en els seus inicis, però sí amb més arribades a les àreees. Els alacantins han començat dominant i han gaudit d’algunes opcions. Samu Vázquez ha rematat una centrada de Javi Moreno, però Marcos Pérez has aturat la pilota sense problemes.

Després, Nolan ha rematat fora una passada de Mangada i, més tard, Ketu ha disposat de la més clara, en una acció de Nico, i de nou Marcos Pérez ha intervingut amb una aturada magnífica.

I quan semblava que millor estaven els locals, ha arribat la reacció dels de Chus Trujillo. Sergio Buenacasa ha xutat una pilota al travesser de la porteria de l’Hércules i, en el minut 69, l’atacant aragonès ha estrenat el marcador, amb una rematada de cap que ha superat al porter Carlos Abad.

Els alacantins han buscat l’empat davant d’un Terrassa FC que, durant uns minuts, ha sabut jugar bé i fer la classe de joc què més li convenia, però, en el minut 87, l’Hércules ha aconseguit l’empat, en una acció que ha culminat De la Nava.

Ha pogut acabar malament el matx per als interessos dels egarencs, en una rematada dels locals que Marcos Pérez ha evitat amb una nova excel·lent intervenció sota els pals. El marcador d’empat a un no ha variat i els terrassistes han pogut sumar un punt en un encontre molt poc atractiu.

Pel Terrassa FC han jugat: Marcos Pérez, Diego (Soares, m. 87), Badal, Víctor Morales, Palacios, Samu Casais, Adri Lledó (Jordi Cano, m. 71), Jofre, Gil Muntadas (Dani Cervera, m. 71), Buenacasa (Lucas Viña, m. 76) i Aythami (Pau Salvans, m. 87).

To Top