Esports

Jornada de màxima exigència per a Egara, Atlètic i CD Terrassa

Els conjunts egarencs s’enfrontaran a rivals que ocupen posicions més altes a la lliga

L’Egara i el Júnior es veuran les cares a Sant Cugat / lluís clotet

La lliga de Divisió d’Honor femenina tornarà aquest dissabte després d’una setmana d’aturada per la celebració de la Copa de la Reina. Els tres equips terrassencs no tenen una jornada gens fàcil, ja que s’enfrontaran fora de casa a rivals que ocupen posicions més altes a la classificació. L’Atlètic visitarà el camp del líder, el Club de Campo, mentre que el Club Egara s’enfrontarà al Júnior. D’altra banda, el CD Terrassa es veurà les cares a domicili davant el Tenis.

L’Atlètic Terrassa va caure a semifinals de Copa davant el Club de Campo (3-2) en un partit molt disputat. L’equip madrileny va acabar proclamant-se campió. Una setmana després, tornen a enfrontar-se en partit de lliga aquest dissabte a les 17 hores. El Club de Campo necessita guanyar per a mantenir el lideratge, mentre que les de Jordi Carrera han de puntuar si volen continuar lluitant pels “play-off”, ja que són cinquenes amb quatre punts menys que l’Egara. En línies generals, Atlètic i Club de Campo necessiten reafirmar els seus objectius de cara al que queda de competició.

Júnior i Club Egara es veuran les cares diumenge a les 13 hores a Sant Cugat en un matx que enfronta a dos equips situats en posicions de “play-off” pel títol. A més, tots dos van aconseguir medalla a la Copa de la Reina. El Júnior va aconseguir la plata, mentre que l’Egara va assolir el bronze davant l’Atlètic. El conjunt santcugatenc encara no coneix la derrota aquesta temporada, mentre que les de Joan Vidal encadenen sis jornades sense perdre. Tot i que el partit d’anada va finalitzar amb un empat a dos gols, les egarenques no ho tindran fàcil per marcar. En aquest sentit, el Júnior és l’equip menys golejat de la competició, amb només sis gols encaixats.

Duel directe per al CD Terrassa

RS Tenis i CD Terrassa només estan separats per un punt en la meitat de la classificació. Les d’Alejandro Arrabayena acumulen cinc partits sense guanyar i necessita puntuar aquest diumenge a les 11 hores per tal de marcar distància amb els seus perseguidors, escapant així de les places de descens. El CD Terrassa va assolir la victòria en l’enfrontament de la primera volta (2-0).

Jornada de màxima exigència per a Egara, Atlètic i CD Terrassa
To Top