Esports

Cita d’alta volada per al Terrassa FC

El conjunt de Chus Trujillo, després de l’exhibició a la segona meitat del partit de diumenge passat contra l’Europa, torna a enfrontar-se a un rival de la part noble de la classificació

El defensa John Neeskens, a l’esquerra a un entrenament, porta una màscara per protegir-se el nas, que es va haver d’operar per un trencament / juanma medina - terrassa fc

Després d’exhibir-se a la segona meitat del partit de la passada jornada contra l’Europa, un dels rivals de la part alta de la classificació, el Terrassa FC torna a enfrontar-se a un adversari amb aspiracions d’ascens com és l’Hércules d’Alacant, que en l’actualitat, ocupa la cinquena plaça de la classificació, l’última que dona dret a disputar la promoció per pujar a Primera Federació. L’encontre es disputa aquest diumenge, a partir de les 19 hores a l’Estadi José Rico Pérez.

Per a aquest compromís, l’equip podria recuperar a alguns dels efectius que han estat baixa en els últims encontres per lesions, com és el cas del defensa John Neeskens o els centrecampistes Samu Casais i Víctor Morales. Avui, abans de viatjar, es decidirà si entren a la convocatòria. Només Jaouad continua de baixa.

L’entrenador dels terrassistes confia que el matx de la passada jornada, amb el 4 a 1 final enfront de l’Europa, serveixi de reacció i acabi amb la irregularitat dels seus. “L’equip va demostrar que pot competir amb qualsevol i passar per sobre de qualsevol”, va comentar, tot i que va reconèixer que això sempre “és difícil perquè els rivals són complicats, però la segona part contra l’Europa ho va demostrar”, que poden fer-ho.

Sobre el fet que l’Hércules cinc partits sense guanyar, amb una ratxa d’una derrota i quatre empats consecutius, el tècnic canari del conjunt egarenc va assenyalar que aquesta circumstància “encara el fa més perillós, ja que és un equip ferit que intentarà fer-ho bé davant dels seus i reivindicar-se” en el seu camp. “Té una plantilla espectacular i hem de recordar que en el partit de casa, guanyàvem per 2 a 0 i ens van empatar”, va assenyalar sobre els alacantins, un equip amb passat a Primera Divisió que busca recuperar el seu lloc al futbol professional.

La idea de competir

“Anem amb la idea de competir, d’adaptar-nos com més aviat millor a la superfície del camp i anem amb ganes i, amb tots els respectes del món, a davant tenim un rival de dimensions i és un transatlàntic de la categoria. Crec que aniran pel partit i, sobretot, a l’inici de cada temps, sortiran per nosaltres”, va dir.

El Terrassa FC és vuitè a la classificació, a 10 punts de les places de promoció, però a tres de les places de descens directe. Per tant, els de Chus Trujillo no poden badar.

Cita d’alta volada per al Terrassa FC
To Top