Terrassa

Jornada de portes obertes del CST als futurs residents

Enguany s’ofereixen un total de 57 places de formació sanitària especialitzada

La sala d’actes Joan Costa Roma de l’Hospital Universitari de Terrassa ha acollit la Jornada de portes obertes per als nous i noves residents del Consorci Sanitari de Terrassa. Enguany s’ofereixen un total de 57 places de formació sanitària especialitzada.

L’objectiu de la jornada és informar a nivell assistencial, docent i investigador tot el que ofereix el CST i rebre informacions de primera mà dels residents que actualment estan formant-se a l’organització.

La docència és una de les vocacions del CST, afirmen des del consorci, que fa més de tres dècades que  exerceix la docència. Disposa de deu unitats docents, com són Al·lergologia, Anestesiologia i Reanimació, Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Medicina Intensiva, Medicina Interna, Nefrologia, Oftalmologia, Oncologia Mèdica i Radiodiagnòstic, així com sis Unitats Docents Multiprofessionals, com son l’Atenció Familiar i Comunitària, Geriatria i Gerontologia, Obstetrícia i Ginecologia, Pediatria i Àrees Específiques, Salut Laboral i Salut Mental. S’ofereix una formació “en equips multidisciplinaris amb visió holística, centrada en les persones i amb un seguiment personalitzat i proper a través de la tutorització”, expliquen.

La benvinguda a l’acte ha estat a càrrec d’Ester Cañadell, cap d’estudis d’especialitats hospitalàries i Miquel Aranda, director de l’Àrea del Coneixement del CST.

Els estudiants que no hagin pogut assistir a la jornada presencial, podran accedir a travès de les Portes Obertes virtuals que des del 22 de març fins al 5 d’abril es podran consultar a la web del CST.

To Top