Esports

376.367 euros del CSD per a l’Estadi Municipal Martí Colomer

La subvenció servirà per reparar algunes mancances de l’equipament, que té la marca de Destinació de Turisme Esportiu

Les instal·lacions d’aquest camp de hockey municipal es van remodelar per als Jocs Olímpics de 1992 / alberto tallón

El Consejo Superior de Deportes (CSD) atorgarà una subvenció de 376.367 euros que serviran per adequar les instal·lacions de l’Estadi Municipal Martí Colomer. Aquesta ajuda s’emmarca dins del fet que aquest equipament està adherit a la marca Destinació de Turisme Esportiu (DTE) i la intenció és escometre una sèrie de millores que permetin recuperar algunes de les activitats relacionades amb el hockey que es desenvolupaven aquí, com és el cas de les concentracions de les seleccions espanyoles de diverses categories, tant masculines com femenines.

La gestió d’aquesta subvenció ha sigut una iniciativa del Servei de Patrimoni i Manteniment de l’Ajuntament de Terrassa i, entre les accions que es podrien dur a terme amb aquest muntant econòmic entrarien una reforma dels vestidors de l’estadi, l’aplicació de mesures per disposar d’energia sostenible, millorar les condicions del reg, l’accessibilitat a la instal·lació i, també, millores quant a les possibles retransmissions televisives.

De moment, no hi ha dates per iniciar aquests arranjaments d’unes instal·lacions que es van remodelar l’any 1992, amb motiu de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona. Terrassa, com a subseu d’aquesta cita olímpica, va acollir les competicions masculina i femenina de hockey i en aquest estadi, llavors conegut com a Camp Federatiu, s’hi van disputar alguns partits.

Concentracions

Des de llavors, aquest equipament ha acollit nombroses concentracions de les seleccions espanyoles de totes les categories i també era la seu dels seus partits i d’altres esdeveniments, com en el passat estiu, quan es van disputar sobre ala seva gespa els partits per celebrar el Centenari de la Federació Catalana. La passada “final four” de les lligues de la Divisió d’Honor, també es va celebrar a aquest escenari. Actualment, és el camp on entrenen i juguen els diversos equips del Línia 22.

Després de la celebració del Mundial femení, es va canviar la seva gespa, passant a disposar de la que es va utilitzar a l’Estadi Olímpic per a aquesta competició. El Camp Federatiu, després d’una iniciativa que va sorgir del CD Terrassa l’any 2015, el club de tota la vida de Colomer, va canviar de denominació per recordar a tota una institució del món d’aquest esport.

To Top