Diners

Telstar amplia la capacitat de producció a la Xina amb unes noves instal·lacions

El nou complex industrial de la companyia de Terrassa ocupa una superfície de 5.200 metres quadrats

L’empresa terrassenca Telstar estrena noves instal·lacions a la Xina. La companyia especialitzada en el desenvolupament de solucions globals d’enginyeria, equips de procés i serveis de consultoria per al mercat de les ciències de la vida amplia la seva capacitat de producció al país asiàtic amb el trasllat del seu centre productiu a unes noves instal·lacions més grans.

Des de la firma expliquen que el nou complex industrial està ubicat al districte de Lingang, a Shanghai, en un edifici modern que “permetrà donar millor resposta a una cada vegada més sòlida base de clients mundials”. El nou centre ocupa una superfície de 5.200 metres quadrats, més del 80% dels quals destinats a plantes de producció.

Telstar és present a la Xina des de l’any 1998. Especialitzat en el disseny i fabricació d’equips de procés, el seu centre al país asiàtic subministra equips de liofilització amb sistemes integrats de càrrega i descàrrega automàtica per al mercat internacional de les ciències de la vida i particularment al sector farmacèutic de la regió Àsia-Pacífic. De la mateixa manera, està també orientat al desenvolupament d’equips per a laboratori, a més d’oferir serveis de suport en el desenvolupament i millora de receptes previ al procés de producció.

A més de la seva filial a la Xina, Telstar indica que respon al potencial de demanda del mercat farmacèutic de la regió proporcionant servei tècnic local als seus clients.

Des de l’empresa expliquen que la companyia a la Xina ha experimentat una “continuada” expansió per “consolidar” el desenvolupament d’equips i els seus serveis de postvenda, assumint la gestió directa de projectes d’equips fabricats a al Xina amb un equip professional propi, i que per a projectes integrats de gran magnitud o complexitat actuen sota el model de gestió multiplanta en col·laboració amb els seus centres tecnològics a tot el món.

La marca Telstar està present a la regió Àsia-Pacífic amb tres plantes de producció i centres especialitzats d’enginyeria a la Xina, Bangladesh i Índia.

El trasllat del centre a la Xina a un espai més gran se suma a l’ampliació de les instal·lacions a Terrassa, amb la construcció de tres mòduls addicionals adjacents a l’edifici de la seu central i l’agrupament de tots els centres d’activitat en un únic enclavament. El setembre del 2022 l’empresa explicava que l’operació coincidia amb una nova etapa per la qual l’empresa abordava un creixement orgànic sostingut i un increment de la capacitat de producció mitjançant l’ampliació de les seves àrees de producció a tot el món. En aquest escenari, l’empresa preveia que els tres principals centres de fabricació de Telstar a Espanya, el Regne Unit i la Xina aconseguissin un total de 28.000 metres quadrats el 2024, doblant l’espai de producció d’aleshores.

Telstar amplia la capacitat de producció a la Xina amb unes noves instal·lacions
To Top