Cultura i Espectacles

“Rodar amb Netflix és un somni”

L’actor terrassenc Sandro Ballesteros actua a la nova sèrie de Netflix, “Mano de hierro”, juntament amb Sergi López i Eduard Fernàndez

Sandro Ballesteros, el dia de la première a Barcelona

“És que ja d’entrada veus que és diferent, que té els seus propis protocols”, arrenca Sandro Ballesteros. I és que rodar una sèrie per Netflix és “molt gran”. Descriu així la sensació d’haver participat del rodatge de “Mano de hierro”, que la plataforma de “streaming” va estrenar divendres passat.

Amb tan sols 17 anys, el terrassenc Sandro Ballesteros s’estrena en la que serà, amb probabilitat, la seva participació audiovisual amb més audiència. Tant perquè es troba en el “trending topic” de Netflix, perquè la mera publicitat apareix a les xarxes socials…

No debades, “Mano de hierro” està protagonitzada per alguns dels grans colossos del cinema català, com Sergi López, Eduard Fernàndez i Enric Auquer. “Imagina’t haver estat amb ells; és com si Messi o Ronaldo t’estiguessin passant la pilota”, compara Ballesteros, afegint que són “unes bèsties actorals”.

El terrassenc participa amb un personatge secundari. “Interpreto el paper de Víctor quan és jove, en els “flashbacks” que fan perquè s’entengui millor el personatge protagonista que d’adult que fa l’actor Chino Darín”, explica Ballesteros.

De fet, “Mano de hierro”, una ficció ubicada al port de Barcelona que explica el trànsit de drogues pels seus vaixells, amb una gran xifra: cada any s’hi decomissen 10.000 quilos de cocaïna (tot i que es considera que no representa ni el 10% de la quantitat que s’intenta entrar).

“Cal que no se te’n vagi la ‘flapa’ amb la fama”

Ja des dels 6 anys, Sandro Ballesteros ha participat en diverses campanyes publicitàries, passarel·les de moda, un curtmetratge, cinema, el programa “Polònia”… Després d’estudiar teatre a l’escola Laura Jou de Barcelona, ara fa segon de batxiller.

Tot m’agrada molt, també la moda, malgrat que sembli superficial”, explica. “Però és cert que el que més m’agrada és estar davant de càmera”, reconeix. I les zones fosques, de l’ofici? “De sobte, d’un dia per l’altre tens fama. I cal que no se te’n vagi la ‘flapa’”, reconeix obertament. “I per això necessites gent a prop que t’estimi bé”. “De fet, a la feina hi ha conflicte entre egos, així que cal defensar valors sans”, remata.

To Top