Triomf transcendental del San Cristóbal a Tona

Un gol de Lamine poc abans del final ha permès als de Cristian García sumar tres punts que poden ser capitals per a l’objectiu de la permanència

Mario Cantí en una acció del partit de la primera volta contra el conjunt osonenc / Lluís Clotet

El San Cristóbal ha guanyat per 1 a 2 al camp del Tona i ha sumat tres punts importantíssims de cara al seu objectiu de mantenir la categoria. Els de Cristian García han fet un partit molt seriós i han resolt en la part final de l’encontre amb un gol de Lamine. Els parroquials feia cinc partits que no guanyaven com a visitants i han trencat aquesta mala dinàmica.

Els primers 10 minuts de partit els ha dominat el San Cristóbal que ha pogut estrenar el marcador ben aviat, en una rematada de cap de Carlos Olmo que ha sortit fora. Amb el pas del temps, el Tona ha aturat les internades atacants dels parroquials i han començat a controlar la pilota.

Els locals han disposat de dues opcions per marcar en aquest tram de partit, una de més clara que Lázaro ha rebutjat. El Tona dominava fins que, de nou, els de Cristian García s’han apoderat de la possessió de la pilota i han intentat crear perill a l’àrea del conjunt osonenc.

Carlos Olmo ho ha tornat a provar, amb un xut que ha sortit desviat i, poc després, l’ha tingut Miki Martínez, amb tir amb molta intenció que s’ha estavellat en el pal.

Quan tot apuntava a que s’arribaria al descans amb l’empat a zero inicial en el marcador, Óscar Sierra ha sigut objecte d’un penal que el mateix capità dels parroquials s’ha encarregat de transformar, situant el 0 a 1. De seguida, l’àrbitre ha assenyalat la conclusió d’aquesta primera meitat,

A la segona part, els locals han accelerat les seves accions ofensives buscant l’empat. El San Cristóbal ha sabut controlar la situació i no ha deixat que el Tona arribés amb comoditat en atac. Els parroquials no han passat per situacions compromeses durant una bona part d’aquesta fase de l’encontre, però tot ha canviat en el minut 67.

En el llançament d’un córner per part de l’equip de casa, Nil ha servit per a Pol que ha superat a Lázaro amb un xut potent. L’1 a 1 ha provocat la reacció dels de Cristian García que, durant uns minuts han sabut frenar les intencions del Tona.

En els instants finals del matx, Raúl ha pogut marcar per als locals, però ha rematat fora i ha replicat Carlos Olmo amb un cop de cap que no ha pogut concretar en gol. Quan l’empat semblava un fet, en un bon contraatac dels egarenc, en el minut 88 de l’encontre, Peke ha fet una passada a Lamine que s’ha plantat davant del porter local i l’ha superat, aconseguint l’1 a 2.

Piovaccari ha pogut fer el tercer dels parroquials, però el porter del Tona ha salvat la situació.En el temps afegit, els locals han buscat empatar una altra vegada, però els de Cristian García han sabut contemporitzar i en resultat d’1 a 2 favorable als visitants no ha variat.

Pel San Cristóbal han jugat: Lázaro, Óscar Sierra, Otero, Max Llovera, Ricki, Joan Cervós, Yeray (Peke, m. 84), Carlos Olmo, Miki Martínez, Mario Cantí (Piovaccari, m. 84) i Ivan Cabellud (Lamine, m. 69).