Atlètic i Egara queden fora de la final de la Copa de la Reina

Les d’Oriol Vidal han caigut amb un contundent 5 a 1 mentre que les de Jordi Carrera han mantingut les seves opcions fins a la conclusió, del partit

El conjunt de Sant Cugat del Vallès ha resolt al favor seu en un tercer quart molt complet en atac / RFEH

Egara i Atlètic s’han hagut de conformar a disputar en contra el partit per al tercer i quart lloc de la Copa de la Reina aquest diumenge. Els dos conjunts locals han caigut en els seus respectius encontres de semifinals, les del Pla del Bon Aire de forma contundent davant del Júnior FC, mentre que les de Can Salas han fregat la sorpresa contra les madrilenyes del Club de Campo.

L’Egara no ha pogut amb el Júnior i ha quedat fora de la Copa de la Reina després de caure per 5 a 1 a la primera semifinal d’aquesta competició que s’està disputant a Benalmádena. Les d’Oriol Vidal, en el primer quart, han sabut aturar les intencions atacants del vigent campió de la lliga femenina, però, a partir del tercer quart, el domini de les de Sant Cugat del Vallès ha determinat el resultat final de l’encontre.

En els primers 15 minuts del matx, el joc ha estat més igualat i les egarenques han sabut controlar les accions atacants de les santcugatenques. En el segon quart, el Júnior ha marcat de seguida, en una acció de Laura Bosch que ha definit Júlia Strappato. Amb aquest 1 a 0 per a les Guillermo Carnicer, s’ha arribat al descans.

En el tercer quart, el Júnior ha resolt l’encontre a favor seu. De nou, molt aviat, han marcat les de Sant Cugat del Vallès, en un penal-córner transformat per Laia Vidosa. Gabriela Pérez, cinc minuts més tard, ha establert el 3 a 0. En el tram final d’aquest tercer quart han arribat dos gols més per a les de Carnicer, primer en una jugada que ha rematat Teresa Lima i, després, amb un penal-córner que ha marcat Berta Serrahima.

El quart període, amb el 5 a 0 per al Júnior, ha tingut molt poca història i l’Egara ha aconseguit el gol de la consolació als dos minuts de joc, en un penal-córner que ha convertit Júlia Pons i que ha significat el 5 a 1 definitiu.

Sophia Hofmeister intenta superar a la portera de l’Atlètic Clara Pérez en una acció del partit / RFEH

L’Atlètic, per la seva banda, ha estat a punt de sorprendre al Club de Campo i ha anat durant molts minuts per davant en el marcador. Finalment, en l’últim quart, les madrilenyes han capgirat el marcador i han obtingut el seu passí a la final de diumenge.

Les de Jordi Carrera han fet un molt bon partit i han tingut opcions de classificar-se fins a la conclusió del matx. En el primer quart, les de Can Salas han ofert una molt bona imatge i han sabut pressionar sobre un Club de Campo que gairebé no ha creat perill. L’Atlètic ha gaudit d’algunes ocasions que tampoc ha pogut concretar.

En el segon quart, les terrassenques s’han avançat, gràcies a un penal-córner que ha convertit Júlia Calvó. El Club de Campo ha reaccionat amb força, però la portera Clara Pérez ha evitat els intents Sophia Hofmeier i de Berta Agulló.

María López, de penal-córner, ha empatat de penal, però, de nou han tornat a marcar les de Can Salas, també de penal, en aquesta oportunitat per mitjà de Mar Sola.

En el tercer quart, el Club de Campo ha dominat, si bé no ha pogut superar la rocosa defensa de les terrassenques. Només María López, de penal-córner, ha tingut una bona opció de gol.

En el darrer quart, i en el minut 2, Begoña García ha assolit el 2 a 2 i, cinc minuts més tard, el Club de Campo ha marcat el 3 a 2, en una pèrdua de l’Atlètic que ha sabut aprofitar Alejandra Torres-Quevedo.

L’Atlètic ha intentat refer-se i ha intentat trobar el gol de la igualada per forçar la tanda de “shoot outs“, però no ha estat possible, tot i que ha tingut algunes oportunitats.