Comarca

Front comú per millorar la sanitat

Responsables dels ajuntaments de Viladecavalls i Rellinars es reuneixen amb representants de l’ICS per analitzar la situació actual de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Montserrat

La reunió de dijous passat

Els ajuntaments de Vacarisses, Rellinars, Castellbell i el Vilar i Monistrol de Montserrat han fet una petició conjunta per reclamar millores a l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Montserrat, al qual pertanyen els municipis. Les seves alcaldesses i alcaldes, i els regidors i regidores de Sanitat, van explicar-ho dijous passat en una trobada amb representants de l’Institut Català de la Salut (ICS) a la Catalunya Central.

Una de les principals reclamacions que es fa és la manca de personal mèdic. Segons fonts de l’Ajuntament de Vacarisses, la gerent de l’ICS a la Catalunya Central, Núria Prat Gil, i la directora del Servei d’Atenció Primària, Elisabet Descals Singla, es van comprometre a traslladar-ho al Departament de Salut de la Generalitat i van reconèixer que la dificultat per trobar professionals de la sanitat és comuna a tota Catalunya.

To Top