Terrassa

La colla Amunt i Crits recull l’èxit del 2023

El Campionat Comarques Barcelonines de Revesses ha premiat a la colla sardanista terrassenca

El Campionat Comarques Barcelonines de Revesses ha premiat a la colla sardanista terrassenca Amunt i Crits per la seva trajectòria durant la temporada de l’any 2023.
L’agrupació va rebre el primer premi del campionat de la temporada 2023, una categoria que suma els punts acumulats durant totes les actuacions de l’any. La presidenta de l’agrupació folklòrica Amunt i Crits, Nuri Escudé, explica que “ho rebem amb molta il·lusió, és un treball constant, són moltes emocions”. A més, la colla va aconseguir la tercera posició en la categoria de lluïment, valorada per un jurat.

Els més menuts també van obtenir reconeixement. La colla Petits Amunt i Crits van guanyar el primer premi del campionat, i la plata en lluïment. La colla veterana no es va quedar enrere, i va aconseguir la cinquena posició en les dues categories.

Enguany s’ha iniciat una nova col·lecció de trofeus pel campionat inspirats en monuments de la comarca, que s’ha iniciat amb la Masia Freixa per reconèixer els 75 anys de la colla sardanista Amunt i Crits. Aquesta és una data especial per l’agrupació, que ha rebut el Premi a la Continuïtat de la Confederació Sardanista de Catalunya. Amunt i Crits continuarà la seva activitat durant tot aquest any, amb concursos, actuacions i tallers per escoles.

La colla Amunt i Crits recull l’èxit del 2023
To Top