Punt final a l’aventura europea del CN Terrassa

Les de Xavi Pérez han caigut per 6 a 11 davant del CN Sant Andreu i han quedat fora de la disputa de la “final four”

La jugadora local Nina Ten Broek intenta superar a la visitant Elena Ruiz / Lluís Clotet

El CN Terrassa no ha pogut amb el CN Sant Andreu i ha quedat fora de la Champions League femenina. Les de Xavi Pérez, per continuar optant a classificar-se per a la “final four”, necessitaven superar al potent CN Sant Andreu a les seves les instal·lacions de l’Anella Olímpica, però el 6 a 11 final ha decantat la balança per al conjunt visitant.

L’equip terrassenc ha anat sempre per darrere en el marcador. En els dos primers quarts, però, les de Pérez s’han mantingut en la lluita per obtenir el triomf. Al descans, s’ha arribat amb un parcial de 3 a 5 favorable al CN Sant Andreu.

El tercer quart ha sigut determinant i les visitants han imposat la seva llei amb un parcial de 2 a 5 que ho deixava tot gairebé enllestit a favor seu. En el darrer període, les de Pérez ho han intentat tot i, si bé han aconseguit un parcial d’1 a 1, no han tingut opcions per cagirar el resultat.

Al CN Terrassa encara li resta una jornada d’aquesta fase de la màxima competició continental. El 23 de març ha de visitar la piscina del conjunt italià, de la localitat de Catània, l’Ekipe Orizzonte, un matx de tràmit després de la derrota contra el CN Sant Andreu.

Pel CN Terrassa han jugat: Domene, Sánchez, Fernández, Cuenda, Cantero (1), Quinzada, Ten Broek (1), Peña, Piralkova (3), Camus (1), Forgacs, Bosveld i Manso.

Parcials: 1-2, 2-3, 2-5 i 1-1.