Esports

“Per cuidar el món, primer ens hem de cuidar nosaltres”

El “marketing manager” de Circutor destaca la importància de promoure una vida sana i fer costat a l’esport local

L’empresa Circutor és un dels patrocinadors de la Gala de l’Esport de Terrassa. Parlem amb el seu responsable de màrqueting, Vicente Barra.

Quin és el valor que veu en la vinculació de Circutor amb el teixit esportiu? Som una empresa dedicada a l’eficiència energètica i fa 50 anys estem intentant promoure un món més sostenible. Les empreses han de fer una tasca social, vetllant no només pel medi ambient, sinó també per la salut de les persones. Per a nosaltres, el món de l’esport va molt lligat una vida sana, a la sostenibilitat i a pensar en futur. Apostar per l’esport és apostar per la salut. Per a cuidar al món, primer cal cuidar-nos nosaltres mateixos. Tot això ens motiva per a participar i promocionar esdeveniments esportius com la Gala de l’Esport de Terrassa.

Podria mencionar alguns patrocinis relacionats amb l’esport que ha dut a terme Circutor? Hem anat col·laborant en esdeveniments que considerem que suposen una millora de la societat. Treballem a nivell global, però intentem tenir una participació molt social en tots els territoris on estem. En diferents països, patrocinem alguns equips de futbol locals, com per exemple al Perú. A més, organitzem la Travessa Circutor- Montserrat, on cada any participen més de 1.000 persones. Participem en els Corporate Games, que són com unes olimpíades entre empreses. Fem esdeveniments corporatius perquè els mateixos treballadors practiquin diferents esports: pàdel, futbol, bàsquet, sortides a la muntanya… Entre els treballadors i els clubs locals on tenim seu intentem col·laborar amb la cultura de l’esport.

Què suposa per a l’empresa participar en la Gala de l’Esport de Terrassa? La Gala de l’Esport és un esdeveniment especial que reflecteix no només l’enorme talent que hi ha a Terrassa, sinó també la gran aposta que fa la ciutat per l’esport local. És una cita important que conglomera tots els sectors, des dels més petits fins als professionals.

Mai perdeu l’oportunitat de patrocinar aquesta cita. Som un dels patrocinadors més antics. Ja fa molts anys que participem a la Gala de l’Esport. Veiem que s’estan fent les coses bé i l’esdeveniment millora any rere any. Destacaria que té la manera de manifestar la qualitat i valors humans dels esportistes.

Quins beneficis aporta a Circutor el suport a esdeveniments esportius? Circutor està situat en un mercat més professional i industrial. No fem col·laboracions esportives pensant en un benefici directe per a nostra la marca, sinó pel que podem aportar a la societat a nivell corporatiu.

To Top