Terrassa

El patrimoni industrial de Terrassa s’incorpora a l’app de turisme Diskover

La XATIC i la plataforma han signat un acord de col·laboració per difondre els atractius turístics de les ciutats de la xarxa

El MNACTEC és un dels elements patrimonials de Terrassa que forma part de la XATIC / Nebridi Aróztegui

El patrimoni industrial de Terrassa tindrà una nova plataforma per promocionar la seva activitat a través de l’aplicació mòbil gratuïta Diskover, que planteja un nou concepte de viatjar i de conèixer el territori posant en valor el patrimoni industrial. Així ho permet l’acord que van signar el passat 2 de març la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC), que presideix Terrassa, i la plataforma Diskover a la Masia Freixa, seu de la xarxa.

Els elements patrimonials de Terrassa que formen part de la XATIC són la Masia Freixa, la Casa Alegre de Sagrera, el Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa i el Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC). Així, aquesta aplicació recollirà totes les activitats, visites i tallers relacionats amb el patrimoni industrial terrassenc que s’organitzin. Amb aquest acord, l’aplicació no només proporcionarà als usuaris una guia detallada dels espais visitables i les activitats disponibles, sinó que també actuarà com a plataforma de xarxa social, permetent compartir opinions i experiències.

El regidor de Turisme i vicepresident de la XATIC, Pep Forn; i el CEO de Diskover, Julià Sánchez; signant el conveni de col·laboració / Zelig Comunicació

“Aquest acord representa una oportunitat per reforçar l’objectiu de l’associació d’impulsar el turisme industrial a Catalunya, una peça clau per explicar qui som i d’on venim i per preservar el nostre patrimoni històric, alhora que contribueix al desenvolupament econòmic i social del territori”, exposa el regidor de Turisme de Terrassa i vicepresident de la XATIC, Pep Forn.

Diskover, la Xarxa Social del Turisme, compta a data d’avui amb més de 70.000 descàrregues, ha arribat a 18.000 usuaris actius mensuals, disposa de més de 25.000 recursos turístics que s’han imprès a l’app més de 7.200.000 cops i que han generat més de 280.000 interaccions entre visualitzacions de detalls, m’agrada, comentaris, reserves, desats, compartir en altres xarxes, socials, etc.

El patrimoni industrial de Terrassa s’incorpora a l’app de turisme Diskover
To Top