Esports

“Aportem un granet de sorra a fomentar una vida saludable”

Parlem amb Cesc de Bode, mànager de la Unitat de Salut i Esport de Kern Pharma. La farmacèutica egarenca és una de les empreses patrocinadores de la Gala de l’Esport de Terrassa

Cesc de Bode, mànager de la Unitat de Salut i Esport de Kern Pharma

El mànager de la Unitat de Salut i Esport de Kern Pharma, Cesc de Bode, valora la importància de l’esport dins de la societat. La farmacèutica terrassenca Kern Pharma serà, per cinquè any consecutiu, una de les empreses patrocinadores de la Gala de l’Esport de Terrassa 2024, que se celebrarà el pròxim divendres 15 de març al Teatre Principal.

Quin és el valor que atorga Kern Pharma a l’esport en la societat? Considerem que l’esport és salut i té una importància màxima a la societat. A través de la nostra empresa intentem aportar el nostre granet de sorra a fomentar els hàbits de vida saludables.

Quin grau d’importància donen al patrocini esportiu? Kern Pharma ha vist en el patrocini esportiu una oportunitat per donar a conèixer la nostra empresa d’una manera diferent. Malgrat que ja som reconeguts en l’àmbit mèdic i farmacèutic, considerem que aquesta aposta ens permet connectar amb una àmplia audiència que potser no està totalment familiaritzada amb la nostra marca.

Quins són els principals patrocinis que ha dut a terme Kern Pharma? Patrocinem i col·laborem amb equips i esdeveniments esportius des de 2017, coincidint amb la creació de la nostra marca de salut i nutrició esportiva Finisher®. El nostre principal focus és l’equip ciclista professional Equipo Kern Pharma i el seu filial Equipo Finisher®. A més, mantenim una presència destacada en esdeveniments ciclistes com La Vuelta, la Volta a Catalunya i la Itzulia. També participem de manera significativa en altres disciplines com el “running”, ja que som la suplementació oficial de la Marató Barcelona, la Mitja Marató Barcelona o la Marató de Donosti.

És evident la vostra presència en esdeveniments esportius arreu del país. Aquesta estratègia també s’aplica a Terrassa? Sí. Un aspecte que considerem fonamental és reforçar els vincles a la ciutat. Per això, som patrocinadors principals de la Mitja de Terrassa i del Club Ciclista Terrassa. A més, aquest és el cinquè any que patrocinem la Gala de l’Esport de Terrassa.

“Un aspecte que considerem fonamental és reforçar els vincles a la ciutat”

Què suposa per a vostè participar en la Gala de l’Esport? Col·laborar amb esdeveniments com la Gala de l’Esport de Terrassa ens permet estar al costat dels millors esportistes de la ciutat i contribuir al reconeixement del seu esforç i dedicació. És una oportunitat d’or per donar suport a l’esport local i celebrar els èxits dels seus membres.

“Aportem un granet de sorra a fomentar una vida saludable”
To Top