Festival Jazz Terrassa

El jazz que es beu i es mastega: 11 bars del Raval per al 10è Menjazz

Gastronomia

El Gremi d’Hostaleria de Terrassa i Comarca “fa un gir de guió al Menjazz”, explica Cesc Castellet, de TecaVins. En aquesta 10a edició, passa a ser una fira de carrer (amb venda de tiquets, al llarg d’11 parades de restauradors locals). Tindrà lloc en un únic dia: el dissabte 2 de març, a partir de les 14 hores, al raval de Montserrat.

Plaça Vella

La fira estarà precedida pel concert d’Irene Reig i The Bop Collective, a la Plaça Vella (a partir de les 12 hores). Un cop s’acabi el concert a l’aire lliure a la Vella, una Marxing Band conduirà el públic fins al Raval. De fet, els encarregats seran The Hot Pickles Quintet, amenitzant la jornada al més pur estil de Nova Orleans. A més, el Dj Original Soulboy recrearà la banda sonora més adequada per acompanyar la fira al Raval. Allà s’hi trobaran fins a onze establiments de Terrassa. Es tracta de Syrah Gastropub, Mítica La Vella, Restaurant La Galia, La Gurmeteria, La Bodega del Pagès, L’Origen del Vi, Katán Restaurant, The Loft by Alba Niubò, La Feli, Cafè Col·legi i Zurito Terrassa. Tots ells oferiran plats calents i freds.

Baumann Bar

A més, l’edició 2024 recupera un dels espais emblemàtics de Terrassa, que al llarg dels darrers anys havia quedat tancat al públic… Però ara, el Pati de la Casa Baumann torna a tenir activitat! El Baumann Bar, que gestiona l’entitat La Víbria Intercultural, acollirà diumenge 3 de març un concert de la pianista Au Rora en format duet, mentre que diumenge 10 els Sweet Nipples Trio oferiran una actuació amb un alt grau humorístic. Per tancar la col·laboració, coincidint amb la clausura del Pícnic Jazz Vallparadís, el diumenge 17 oferirà l’actuació de Gulis.

El Vermutet

Per la seva part, el bar El Vermutet (ubicat al Torrent de les Bruixes del parc Vallparadís) també s’afegeix al programa del festival amb dues actuacions: la música que proposa Trescatorze Dj dissabte 2 de març i el trio Ned Lud el dissabte 16. Els concerts són a les 13.30 hores, amb entrada lliure.

El cel de les Oques

A més, el restaurant del carrer de la Palla ofereix el seu tradicional sopar concert, que tindrà lloc el dijous 29 de febrer. A partir de les 21 hores, hi actuaran Mauricio Villavecchia (a l’acordió) i Horacio Fumero (contrabaix), qui fou acompanyant durant anys del mític pianista Tete Montoliu.

Ateneu Candela

Finalment, l’Ateneu Candela acull la cinquena edició del seu “Barbacue Jazz”. Serà dissabte 16 de març, a partir de les 20 hores. La barbacoa (de carn o vegana) estarà amenitzat per la banda Alice & The Wonders.Posteriorment hi haurà Djs Original Soulboy & Albert Galobart.

El jazz que es beu i es mastega: 11 bars del Raval per al 10è Menjazz
To Top