Esports

El CN Terrassa tanca el Campionat d’Espanya amb 9 medalles

L’extremeny César Castro va completar la seva gran actuació amb dues medalles d’or i una de bronze

César Castro, nedador del CN Terrassa

Els nedadors del Club Natació Terrassa van tancar diumenge la seva participació en el Campionat d’Espanya Open d’hivern celebrat a la piscina de Can Llong de Sabadell amb un excel·lent botí de 9 medalles en la categoria absoluta (5 ors, 2 plates i 2 bronzes). Durant el cap de setmana, els participants del CN Terrassa van completar el seu botí de medalles amb dos ors, una plata i un bronze.

L’extremeny César Castro va ser el gran protagonista en adjudicar-se la final dels 200 lliure amb un temps d’1’46”46. Va establir també el rècord d’Espanya de la distància i també la plusmarca del campionat. Castro va pujar també al podi amb el relleu de 4×100 estils del CN Terrassa, que es va penjar l’or amb un registre de 3’41”52, compartint posta amb Alejandro Calderón, Víctor de Pablo i Alberto Lozano.

La tercera medalla de Castro va arribar en els 100 lliure. Va fer bronze amb un temps de 49”50, en una final que va guanyar Sergio de Celis (CN Sabadell) amb 48”34, seguit del francès Rafael Fente amb un temps de 48”86.

En el relleu femení de 4×100 estils, Carla Seco, María Romanjuk, Aida López i Esther Morillo van assolir la plata amb un temps de 4’13”73.

Cinc finalistes més

Cinc nadadors més del CN Terrassa van nedar les seves respectives finals. En els 200 metres papallona masculins, Pedro Ruano es va classificar quart amb un temps de 2’02”21, acabant a gairebé 5 segons del bronze. També María Romanjuk va finalitzar quarta en els 100 braça femenins, amb un registre de 1’09”02, en el seu cas a només 8 centèsimes de la medalla de bronze.

Altres tres nedadors del CN Terrassa es van classificar en vuitena posició en les seves respectives distàncies. En els 100 esquena masculins, Alejandro Calderón va acabar últim en la final “A” amb un registre de 56”63. En la final masculina dels 100 braça, també vuitena posició per a Víctor de Pablo amb un temps d’1’03”84.

Pel que fa a la prova dels 800 metres lliure femenins, Aroa Espinosa va finalitzar també en vuitena plaça amb un temps de 9’42”24.

El CN Terrassa tanca el Campionat d’Espanya amb 9 medalles
To Top