Diners

Acord entre IMC Toys i Moonbug per promoure l’entreteniment infantil a YouTube

L’aliança pretén millorar la presència de les sèries de l’empresa terrassenca a la plataforma

Una imatge de la sèrie "Bebés Llorones Lágrimas Mágicas"

La firma egarenca del sector de la joguina IMC Toys continua impulsant el seu contingut audiovisual d’entreteniment. La firma local ha tancat un acord amb Moonbug Entertainment, companyia britànica de mitjans infantils i una xarxa multicanal amb seu a Londres, per millorar la presència i la promoció del contingut audiovisual de la terrassenca.

Així, Moonbug Entertainment, juntament amb l’equip dedicat d’IMC Toys, participarà activament en la gestió dels canals claus de YouTube que presenten les populars sèries de l’empresa terrassenca “Bebés Llorones Lágrimas Mágicas”, “BFF by Bebés Llorones” i “VIP Pets”. “Aquesta col·laboració va més enllà dels rols tradicionals, ja que Moonbug Entertainment aprofitarà la seva experiència en gestió de contingut digital i proporcionarà coneixements valuosos a l’equip de YouTube d’IMC”, expliquen des de l’empresa terrassenca.

L’aliança aprofitarà també l’experiència de Moonbug en l’obtenció de mitjans pagats en els canals seleccionats de YouTube per a les propietats clau d’IMC. A més, com a part de l’acord, Moonbug exhibirà alguns dels episodis més exitosos de les sèries animades d’IMC, distribuïdes sota la marca Kitoons, als seus canals de YouTube.

L’acord de col·laboració té l’objectiu, de les dues parts, d’arribar a una audiència més àmplia “fomentant el joc imaginatiu i la creativitat entre els nens”, diuen.

IMC Toys també s’ha associat recentment amb El Reino Infantil, comunitat digital per a nens, per integrar sèries com “Bebés Llorones Lágrimas Mágicas”, “BFF by Bebés Llorones” i “VIP Pets” als canals de YouTube d’El Reino Infantil.

To Top