Terrassa

Terrassa tindrà nova fira turística de cap de setmana al novembre

L’Ajuntament ultima una nova cita que combinarà l’oferta turística, la gastronòmica, la cultural i la comercial

La ciutat celebrava històricament una fira d’estiu i una de tardor. La Fira Modernista, al maig, recupera aquella tradició i ja és el primer esdeveniment turístic de Terrassa. Ara l’Ajuntament ultima una nova cita de cap de setmana que combinarà l’oferta turística, la gastronòmica, la cultural i la comercial. Se celebrarà al novembre i vol seduir els terrassencs, però sobretot els visitants, per gaudir “del que no et pots perdre si vols conèixer la ciutat – explica el regidor de Turisme, Pep Forn-. Serà un cap de setmana sencer, amb una oferta turística completa i atractiva”.

La regidoria de Turisme vol deixar clar que la de novembre no serà una fira temàtica, com la Fira Modernista. “Pensem a programar un cap de setmana que ens torni a fer sentir orgullosos de la ciutat. Creiem que és un bon moment, que Terrassa té potencial per fer-ho sis mesos després de la Fira Modernista”.

En els mesos vinents l’equip tècnic de la regidoria de Turisme acabarà de tancar el contingut d’aquest nou cap de setmana turístic, una cita que vol mostrar “l’essencial de Terrassa” en dos dies i que encara no té nom. Si està clar que la proposta oferirà al visitant la possibilitat de recórrer els edificis més emblemàtics de la història i del patrimoni industrial i modernista de la ciutat, gaudir de l’oferta cultural, dinar i sopar als restaurants de Terrassa i dedicar un temps a fer compres.

D’entrada, la data prevista per a la celebració d’aquesta nova fira turística seria el tercer cap de setmana de novembre, a les portes de les festes de Nadal, però la regidoria de Turisme vol donar-li una volta més al calendari perquè la nova cita se celebri en el millor moment.

La iniciativa compta amb recursos de la Diputació de Barcelona i del pressupost de la regidoria, que aquest 2024 s’incrementa un 50% fins als 30.000 euros.

To Top