Un penal condemna al Terrassa FC contra el Sant Andreu

Els de Chus Trujillo, en un encontre molt igualat, han perdut per 0 a 1 a l’Estadi Olímpic davant d’un rival molt complicat

L'atacant canari Aythami pugna amb el defensa del Sant Andreu Iker García / Nebridi Aróztegui

Un penal en el minut 2 de la segona meitat ha suposat la derrota del Terrassa FC per 0 a 1 a l’Estadi Olímpic contra el Sant Andreu, un rival força complicat. Els de Chus Trujillo ho han intentat fins a la conclusió de l’encontre, però no han pogut igualar el resultat.

En els primers 45 minuts de partit ha presidit l’equilibri de forces entre tots dos conjunts, si bé les ocasions més clares han estat per als visitants. El Sant Andreu ha arribat primer, en un córner executat per Alexis García que Gerard Oliva ha rematat d’esquena a les mans de Marcos Pérez.

Molt més clara ha estat la següent oportunitat del conjunt andreuenc. Sergi Serrano, exjugador del Terrassa FC, ha completat una magnífica acció personal, desfent-se de dos contraris dins de l’àrea, però el seu xut l’ha controlat molt bé Marcos Pérez amb una gran aturada.

Més tard, un altre exjugador dels terrassistes, Genís Blasco, també ha estat a punt de marcar, després de rematar de cap a fora i per ben poc, un llançament de falta des de la banda dreta de l’atac dels de Xevi Molist.

Els de Chus Trujillo han sabut reaccionar i han dominat el joc fins al descans. Pau Salvans, després d’una bona combinació entre Aythami i Gil Muntadas, ha xutat a les mans del porter visitant.

Poc abans del descans, Gil Muntadas ha engaltat un precís tir que ha sortit fora, molt ajustat al pal de la porteria del Sant Andreu. El partit ha arribat al descans amb tot per decidir a la segona meitat.

La segona part s’ha iniciat amb un penal de Soares a Sergi Serrano, en el minut 2 de joc. Alexis García no ha perdonat i ha batut a Marcos Pérez enganyant-lo en la seva execució.

Els de Chus Trujillo han reaccionat bé i han controlat el partit amb una clara vocació atacant. Sergio Buenacasa ha tingut una bona ocasió, però el seu xut ha sortit fora.

També ha pogut ampliar la renda dels barcelonins en un contraatac, però Marcos Pérez ha aturat la seva rematada. Soares, en una acció de Lucas Viña per la banda esquerra, també ho ha provat, però el porter visitant ha evitat la igualada.

En els últims minuts, el Terrassa FC ha augmentat la seva pressió i la intensitat ofensiva. Ayhtami ha rematat desviat de cap, una bona centrada de Soares. En un contraatac posterior, Aythami ha optat per una passada a Soares quan tenia opció de xut, i la defensa ha acabat rebutjant la pilota.

Ho ha tornat a provar el davanter canari, amb un cop de cap que ha refusat el porter visitant Nil. I Dani Cervera, amb un bon tir, ha estat a punt de marcar en el temps afegit, però el partit ha finalitzat amb la victòria dels visitants per la mínima.

Pel Terrassa han jugat: Marcos Pérez, Toledo (Jofre, m. 57), Badal, Soares, Palacios (Diego, m 57), Víctor Morales, Samu Casais, Pau Salvans (Lucas Viña, m. 57), Gil Muntadas (Adri Lledó, m. 68), Buenacasa (Dani Cervera, m. 81) i Aythami.