Derrota per la mínima del San Cristóbal a Olot

Els de Cristian García no han fet un mal partit però han caigut en el camp d’un dels aspirants a l’ascens de categoria

El davanter dels parroquials Roger Escamilla intenta tapar una centra del defensor local Maynau / UE Olot

El San Cristóbal ha caigut per un ajustat 1 a 0 al camp de l’Olot, el líder del grup i que ha marcat a la segona meitat. Els parroquials han intentat empatar, però no ha estat possible i han sumat la seva quarta derrota c0onsecutiva.

El San Cristóbal ha ofert una bona imatge en els primers compassos del partit i no ha deixat fer a un Olot que no ha creat perill en aquests minuts.

Els de Cristian no han oblidat la part atacant i la seva millor aproximació ha estat per part d’Óscar Sierra, que ha rematat fora una bona centrada de Miki Martínez.

Amb el pas dels minuts, els locals han començat a estirar les seves línies i Chabboura ha intentat dues rematades, una d’elles amb molt de perill, que el porter parroquial Lázaro ha evitat amb una bona intervenció.

En el minut 23, l’Olot s’ha avançat en el marcador amb un gol de Marc Mas que, finalment, l’àrbitre ha anul·lat per fora de joc. Forés, més tard, ha pogut estrenar el marcador, però Lázaro ha tornat a refusar amb una bona aturada.

De seguida, de nou ho ha provat Marc Mas, però el seu xut s’ha estavellat en el pal de la porteria del San Cristóbal. Amb el resultat inicial d’empat a zero, s’ha arribat al temps de descans.

En la segona meitat, l’Olot ha sortit amb més força i aviat ha gaudit d’opcions per marcar, com una rematada de Marc Mas que ha sortit fora. Chabboura també ho ha provat, però s’ha trobat un Lázaro insuperable, que ha evitat el gol.

No ha sigut possible més tard, en el minut 58, quan Roger Barnils ha rematat una centrada des del cantó esquerre per part de Pedro. El refús en primera instància de Lázaro l’ha recuperat el mateix jugador, que ha establert l’1 a 0.

El San Cristóbal ha reaccionat, buscant l’empat. Jordi Ranera ha tingut una bona opció que no ha pogut concretar amb èxit. Al final, Xiaoke i Oliver Kota també han pogut igualar el marcador, però el resultat no ha variat i els de Cristian García han caigut per 1 a 0.

Pel San Cristóbal han jugat: Lázaro, Óscar Sierra, Max Llovera, Otero, Joan Cervós (Oliver Kota, m. 61), Guillem, Carlos Olmo, Lamine (Guillem Vilà, m. 61), Miki Martínez, Roger Escamilla (Xiaoke, m. 66) i Jordi Ranera (Piovaccari, m. 79).