Esports

Bronze per a Sanahuja i Granados al Mundial de Qatar

La selecció espanyola s’ha imposat amb comoditat a França per 14 a 10 en el darrer partit de la competició

L'egarenc Bernat Sanahuja ha anotat quatre dianes i ha estat escollit el millor jugador del partit / RFEN

Desena medalla per a la selecció espanyola masculina de waterpolo en un Mundial. Acumula tres ors, quatre plates i tres bronzes. Aquest dissabte, el combinat que prepara David Martín s’ha imposat amb absoluta comoditat a la selecció francesa per 14 gols a 10 i s’ha penjat, igual que van fer divendres les noies, la medalla del bronze al Mundial. Amb l’or de l’Europeu i el bronze del Mundial, la selecció pensa ja en els Jocs Olímpics d’aquest mes de juliol a París.

Els espanyols han sabut superar el desencís que va suposar l’eliminació en semifinals davant de la selecció italiana i no han donat cap opció a França. S’han imposat per 14 gols a 10 en un matx en què el terrassenc Bernat Sanahuja ha estat escollit el millor jugador. Tant ell com el també egarenc Álvaro Granados han anotat quatre dianes cadascun i han estat fonamentals en la clara victòria de la selecció espanyola.

La superioritat espanyola ha quedat clara des del primer minut. Unai Aguirre ha mantingut a ratlla els francesos, mentre que el porter rival veia com Sabahuja, Granados i Felipe Perrone anaven perforant una vegada i una altra la seva porteria. Han arribat a tenir els espanyols avantatges d’entre quatre i cins gols, que han sabut mantenir fins el final.

To Top