Comarca

Treballen en la localització d’una fuita d’aigua a Can Trias

Mina Pública d’Aigües treballa des d’aquest dijous amb més maquinària per solucionar el problema aviat

Des de l’Ajuntament de Viladecavallls’està realitzant un seguiment de les actuacions

Al llarg d’aquesta setmana, la concessionària de subministrament d’aigua pertanyent al grup Agbar, Mina Pública d’Aigües de Terrassa, treballa a Can Trias en la localització i reparació d’una fuita d’origen desconegut. Les darreres actuacions dutes a terme no han permès encara determinar la localització exacta del problema a la xarxa d’abastiment. Per això, l’empresa responsable del servei d’abastament d’aigua al municipi ha accelerat els treballs per solucionar el problema tan aviat com sigui possible.

L’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, ha explicat que “divendres passat em van comunicar uns veïns del barri que des del seu garatge estava sortint aigua”. A partir d’això, es van començar els treballs de localització i aquest dilluns al matí “van tancar el subministrament d’aigua durant un parell d’hores en una zona de Can Trias per tal de comprovar si la fuita provenia d’un lloc concret, però no va ser així”. Berenguer assegura que “quan descobreixin d’on prové haurem de tornar a tallar l’aigua per solucionar el problema”.

L’Ajuntament de Viladecavalls ha contactat amb el president de la Mina Pública, qui els ha fet saber que a partir d’aquest dijous “posarien més personal, més maquinària i més recursos” per tal de localitzar i resoldre la fuita. “Tots estem interessats a conèixer d’on procedeix, perquè s’està perdent una gran quantitat d’aigua i, a més, s’estan ocasionant molèsties a alguns veïns del barri”, expressa l’alcaldessa.

Dos punts afectats

“El més afectat és un veí que té una fuita directa al seu garatge. Hi ha un altre on també surt aigua (menor quantitat), però el garatge està buit”, informa Berenguer. “Quan se solucioni tot, des de l’Ajuntament ajudarem a aquests veïns perquè puguin reclamar tots els desperfectes que hagi pogut ocasionar la fuita d’aigua”, afegeix.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls s’està realitzant un seguiment diari dels treballs que es duen a terme per part de la concessionària responsable del servei, així com dels efectes que aquests poden tenir sobre el servei.

To Top