Comarca

L’Ajuntament d’Ullastrell aprova el Pla Parcial de Can Curpell

El document contempla els usos i delimitacions del futur polígon industrial

Visita del Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat / AJ. ULLASTRELL

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Ullastrell va aprovar el passat 7 de febrer el Pla Parcial del polígon de Can Curpell i Dipistol. El document contempla els usos i delimitacions per al futur desenvolupament industrial a la zona.

L’Ajuntament vetlla per dur a terme aquest projecte perquè “és una oportunitat de riquesa, treball i economia per a Ullastrell”, que actualment no compta amb cap zona industrial. “Serà un abans i un després per al nostre municipi”, explica l’alcalde Jaume Puig.

30 hectàrees aproximadament ocuparà el futur polígon industrial de Can Curpell i Dipistol

El Pla Parcial representa una primera aproximació del projecte, tant pel que fa al tema urbanístic com els possibles usos industrials. El document restarà durant 45 dies a exposició pública. Durant aquest temps, es podran presentar recomanacions i al·legacions.

Tot indica que serà un procés llarg. L’alcalde del municipi explica que “encara s’ha de redactar el Pla definitiu, fer el procés de reparcel·lació i el projecte d’urbanització”. “Tot i que depèn de molts factors, calculem que començarem els treballs, com a mínim, d’aquí a un any i mig”, comenta.

Visita de la Generalitat

L’Ajuntament va rebre el passat 6 de febrer la visita del Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Marc Sanglas, i el Director dels Serveis Territorials del Departament de Territori, Emili Mató. A la trobada es van demandar millores pel transport públic d’Ullastrell, però també es va parlar sobre el futur polígon industrial.

To Top