Àlex Pintado i Adrián Priego, campions de Catalunya a Sabadell

Pintado es va imposar en els 800 metres llisos sub-18 i Priego en els 60 metres tanques sub-20

Álex Pintado, de verd, en el transcurs de la prova dels 800 metres llisos

Sabadell va acollir els Campionats de Catalunya sub-18 i sub-20 en pista coberta, que van servir per homenatjar l’atleta de 18 anys del Club Atlètic Manresa que va morir el dia 5 de febrer.

Dos atletes terrassencs es van penjar sengles medalles d’or. En la categoria sub-18, Àlex Pintado, que milita enguany al Playas de Castellón, es va adjudicar la victòria en la prova dels 800 metres llisos masculins amb un temps d’1’55″89.

Adrián Priego, en la final dels 60 metres tanques

En la categoria sub-20, l’atleta terrassenc Adrián Priego es va proclamar campió de Catalunya en la prova de 60 metres tanques amb una marca de 8”38. Es va proclamar també subcampió de Catalunya de salt de llargada amb 6,86 metres. Priego ha competit durant tota la seva carrera a la UAT, però aquest any ha fitxat pel FC Barcelona, tot i que continua entrenant a l’entitat terrassenca. En el Campionat de Catalunya de proves combinades, l’egarenc es va proclamar campió de Catalunya amb 5.121 punts.

Per la seva banda, la Unió Atlètica Terrassa va prendre part en aquest Campionat de Catalunya amb una vintena d’atletes. En la competició sub-18, Adrià Boyano es va penjar la medalla de bronze en els 1.500 metres, prova en la qual tenia ja la mínima assegurada per prendre part al Campionat d’Espanya que se celebrarà el mes vinent a Salamanca.

En sub-20, el seu company Nil González també va fer bronze, en el seu cas en la prova dels 200 metres. Va ser també quart en els 60 metres llisos, assolint la mínima per al Campionat d’Espanya.

En la categoria sub-18, Isaac Millo es va classificar quart en els 200 llisos, obtenint també la mínima per ser a Salamanca. Idèntic resultat va assolir Hugo Hernández en 60 tanques, que també va fer mínima. Isabel Vilar s’estrenava en els 800 i va ser cinquena.

En sub-20, Marc Meya va acabar quart en salt d’alçada i es va quedar a les portes de la final en una accidentada semifinal de 60 tanques. La velocista Laia Pons va ser cinquena en la prova dels 60 metres llisos i va assolir la mínima de repesca per ser present a Salamanca.