Esports

Espanya perd per 3 a 0 contra els Països Baixos

El combinat de Max Caldas jugarà aquest dimecres a les 13 hores el quart partit de la Pro League contra Irlanda

El jugador del CD Terrassa Isaac de Ignacio-Simó, en el matx d'aquest dimarts a Bhubaneswar / RFEH

Tercer partit i tercera derrota de la selecció espanyola masculina a la Pro League que s’està disputant a la ciutat índia de Bhubaneswar. El combinat que prepara Max Caldas, amb nou terrassencs a les seves files, ha merescut més aquest dimarts contra la vigent campiona d’Europa, la selecció dels Països Baixos, però ha acabat perdent per 3 gols a 0.

Dimecres a les 13 hores, Espanya intentarà inaugurar el seu caseller de punts en el partit que l’enfrontarà a Irlanda. Cap de les dues seleccions no ha puntuat encara en aquesta competició.

Els de Caldas han començat tenint la possessió de la bola i obligant els neerlandesos a defensar-se. Espanya ha gaudit de bones oportunitats, però ha estat el neerlandès Jip Janssen qui ha inaugurat el marcador en un llançament de penal-córner als darrers segons del primer quart.
Els de Caldas han continuat disposant d’ocasions al segon període, però al minut 26, Duco Telgenkamp ha ampliat l’avantatge per al conjunt dels Països Baixos.

A la represa, els espanyols ho han seguit intentant sense èxit. Quan faltaven nou minuts per tancar l’encontre, Jip Janssen ha aprofitat un altre gran llançament de penal-córner per establir un 3 a 0 que acabaria resultant definitiu.

To Top