Diners

La Kings League triomfa també de la mà d’IMC Toys

Els jocs basats en la lliga de futbol creada per Gerard Piqué i llançats per la companyia de Terrassa estan sent un èxit de vendes

La firma egarenca del sector de la joguina IMC Toys, que compta amb Bebés Llorones, una de les joguines més venudes a l’Estat espanyol i altres països, suma un nou èxit. L’empresa terrassenca i Kosmos van crear conjuntament i llançar el passat mes d’octubre dos jocs (un joc de cartes i un altre anomenat “kit oficial”) basats en la Kings League, la competició esportiva de futbol a 7 creada per l’exfutbolista Gerard Piqué, que han registrat un notable volum de vendes aquest passat Nadal, convertint-se en els productes més venuts en la categoria de “jocs de futbol”, amb més de 30.000 unitats venudes, informa la companyia local.

L’empresa explica que la facturació ha estat d’1,1 milions d’euros i que a més de situar-se en el número 1 en vendes en la categoria de jocs de futbol, s’han situat en tercera posició en jocs de família en el lloc número 25 del total del mercat el desembre.

“Aquestes xifres són un veritable rècord dins del sector joguines, ja que en només tres mesos han aconseguit una increïble demanda fent que moltes botigues trenquessin l’estoc, convertint a tots dos jocs en el típic producte de desig difícil de trobar”, destaquen.

La tornada amb èxit de la lliga de la Kings League, coneguda com a Kings League Infojobs per motius de patrocini, el passat 21 de gener amb presidents com TheGrefg, Ibai o els germans Buyer fa augurar a IMC Toys un cicle de venda dels productes que es mantingui a l’alça.

“Per a nosaltres no ha estat una sorpresa aquest èxit en vendes. Estàvem segurs que una aliança amb Kosmos i la Kings League InfoJobs seria un tsunami en el mercat de la joguina i així ha estat. Estem molt contents amb l’acolliment dels jocs i esperem que això només sigui el principi”, indica Olga Comes, directora comercial d’Ibèria d’IMC Toys.

Per part seva, Marc Carrión, responsable de màrqueting de Kosmos, destaca que s’ha produït “un ‘match’ perfecte entre els nostres seguidors més joves i els jocs. A més, és la constatació que hem traspassat les pantalles per arribar directament
a les cases dels fans amb aquests productes que estan sent tot un èxit”.

El joc de cartes de la Kings League té una mecànica que reflecteix un partit de la competició i incorpora les armes secretes pròpies d’un partit d’aquesta lliga. Per la seva banda, el “kit oficial” inclou la pilota, dos braçals de capità per liderar cada equip, el polsador que activa les armes secretes i les cartes de president, que reprodueixen les mecàniques de joc d’un partit de la Kings League.

Kings League: amenaça o oportunitat?

La Kings League triomfa també de la mà d’IMC Toys
To Top