Matadepera

Jan Margarit guanya la Mont-rodon amb més participants

Prop de 650 corredors van prendre part en la cursa

Jan Margarit a la línia de meta / Miquel Badia

Prop de 650 corredors van participar diumenge passat a la cursa de la Mont-rodon que organitza la Unió Excursionista de Matadepera amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració del Club Esportiu Cros Matadepera. Es tracta d’un rècord de participació. De fet, a les 10 del matí van prendre la sortida 500 inscrits en categoria adulta i 30 més sense dorsal que s’han inscrit a primera hora d’aquest matí, i 100 nens inscrits i una desena més que es van apuntar també a última hora.

El corredor matadeperenc Jan Margarit va completar 14 quilòmetres i mig de recorregut amb 1 hora 4 minuts i 6 segons, repetint victòria per tercer any consecutiu. Margarit va ser seguit per Raúl Cruz Ruiz (1.06’24”), i Oriol Barbany Bofill (1.09’10”) que va tancar el podi guanyador.

La Mont-rodon d’enguany va batre rècord de participants / Miquel Badia

Pel que fa a la classificació femenina, va estar encapçalada per Núria Tarragó Clop (1.14’48”), seguida de Rosa Maria Nieto Zamora (1.22’20”) i Carla Miquel Blasco (1.23’05”). Al podi també es va homenatjar al matadeperenc Marc Otero, que disputava la seva cursa 750.

Amb un recorregut de 14,5 quilòmetres de distància i 690 metres de desnivell positiu, la competició va transcórrer pel massís de Mont-rodon i la Costa del Tet, i l’itinerari va ser pràcticament igual que en la passada edició, amb la diferència que la tornada es va fer en el sentit habitual, no com l’any passat que es va invertir amb motiu del 15è aniversari.