Contundent triomf de la selecció femenina contra les xineses

Paula Camus va anotar dos gols i Isabel Piralkova un altre

Una selecció espanyola femenina integrada per les waterpolistes del CN Terrassa Paula Camus, Isabel Piralkova i Pili Peña, a banda de la terrassenca del CN Sabadell Paula Leitón, va estrenar-se al Mundial de Doha golejant per 18 gols a 5 a la selecció de la Xina. La capitana Pili Peña es va quedar fora de la convocatòria en aquest duel inaugural de la competició. Camus va anotar dos gols i Piralkova un.

El primer quart va ser equilibrat (3-2), per bé que al segon, les jugadores que prepara Miki Oca van augmentar les seves prestacions ofensives (5-2). Es va arribar al descans amb un còmode avantatge de quatre dianes (8-4).

Les espanyoles van millorar sensiblement en defensa davant del combinat que entrenen l’exseleccionador espanyol Joan Jané i el Chava Gómez, que van encaixar un altre parcial de 4 a 1. La superioritat de les espanyoles, vigents subcampiones d’Europa, era incontestable.

Les asiàtiques no van saber aprofitar les exclusions d’una selecció espanyola que va tancar el darrer període amb un parcial de 6 a 0. Aquest dimarts a les 17 hores (hora catalana), Espanya s’enfrontarà al rival més complicat del grup, una Grècia a la qual ja es va guanyar amb comoditat a Eindhoven.