Esports

Duel d’equips en ratxa a l’Olímpic

El Terrassa Futbol Club rebrà diumenge a les 12 hores un Formentera que li treu dos punts a la taula classificatòria. Cap dels dos equips ha perdut en les últimes cinc jornades de lliga

El migcampista del Terrassa FC Adri Lledó, fent broma amb el seu company, el porter Marcos Pérez, en el transcurs d’un entrenament a l’Estadi Olímpic / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Són ja només 14 les jornades que resten per tancar l’exercici i el marge de maniobra és cada vegada menor per a un Terrassa FC que es troba a vuit punts de distància de la zona de “play-off” i a només un de les posicions de descens. Toca sumar els tres punts diumenge a les 12 hores en aquesta quarta jornada de la segona volta davant d’una SD Formentera contra qui els egarencs van empatar a un gol a la quarta jornada.

Es preveu un duel equilibrat a l’Olímpic. Els dos equips travessen per una ratxa de cinc partits sense perdre. El Terrassa acumula dues victòries i tres empats, mentre que els balears sumen tres victòries i dos empats. A la taula, els de Chus Trujillo són tretzens amb 24 punts, dos menys dels que té el Formentera, que és novè. Un triomf a casa, on enguany el Terrassa no perd des de l’1 d’octubre, el podria fer pujar fins a cinc posicions.

El matx pot suposar el debut del defensa central neerlandès Jorginho Soares, que ha arribat procedent de la segona divisió dels Països Baixos per substituir el lesionat Jaouad. “Coneix l’ofici de central i ens donarà el caràcter i l’experiència que necessitem. És alt i serà important en les accions a pilota aturada”, explicava ahir el preparador canari Chus Trujillo, que no descarta que demà mateix pugui gaudir dels primers minuts.

Els matisos que cal millorar

La plantilla i el tècnic han oblidat ja els dos punts que es van escapar als darrers minuts a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Estan centrats a sumar els tres punts demà contra el Formentera. “Sabem que hi ha matisos que cal millorar. Sempre ens posem per davant, som capaços de dominar el joc i de remuntar, però perdonem en el tram final. Aquestes són les coses que cal millorar. L’error està present en tots els equips. El futbol és un esport d’errors. L’equip està fort i vol fer les coses bé”.

Del Formentera va dir: “És un rival molt compacte i dur, que ens exigirà el màxim del primer a l’últim minut. Però som capaços de competir i guanyar a qualsevol. L’equip està adquirint la maduresa necessària per tancar els partits. Els fantasmes s’estan difuminant. Els rivals ja no ens passen pel damunt”, comenta.

El davanter Aythami, que va patir un cop a les costelles, ha entrenat bé durant la setmana i està disponible per entrar a la convocatòria. Joel serà titular com a lateral dret en el lloc del lesionat Diego Garzón.

Per la seva banda, el lateral esquerre Lucas Viña analitzava així el matx de diumenge al migdia. “El Formentera està en una bona dinàmica, però nosaltres no podem perdonar a casa”.

To Top