Esports

Deu jornades sense perdre cap partit

El primer equip del CN Terrassa ha signat una excel·lent primera volta. No perd des del 21 d’octubre i és quart, a tres punts de distància de l’ascens directe a Primera Catalana

Una acció del CN Terrassa-Vic Riuprimer, que va acabar amb victòria local per 3 a 1 / LLUÍS CLOTET

Quan s’ha disputat ja la primera volta de la lliga del grup quart de Segona Catalana, el CN Terrassa s’ha convertit en un dels aspirants a l’ascens a Primera Catalana. El conjunt que prepara Vicente Díaz travessa per una ratxa extraordinària. No perd un partit des del 21 d’octubre i en les deu darreres jornades ha acumulat sis triomfs i quatre empats. Es troba en quarta posició amb 32 punts, a només tres de distància de l’actual líder de la lliga, el CE Berga.

Després d’un inici dubitatiu, amb dues derrotes en les tres primeres jornades (4-0 a Sant Quirze i 2-0 a Badia), l’equip terrassenc ha perdut un sol dels 14 partits que ha disputat. Va ser en la setena jornada quan va perdre a casa per 0 a 2 davant del Puig-reig.

Només tres equips han aconseguit millor puntuació que el CN Terrassa en aquesta primera volta. El Berga lidera el grup amb 35 punts, seguit del Torelló amb 34 i el Ripollet amb 33. El CN Terrassa és quart amb 32 punts, obtinguts gràcies a nou victòries, cinc empats i només tres derrotes. Cap dels 18 conjunts del grup no ha perdut menys partits. El Torelló ha encaixat també tres derrotes, per quatre de Berga, Ripollet, Tibidabo Torre Romeu i Gironella. Els egarencs han marcat 27 gols i n’han encaixat 20.

Rivals assequibles

Per bé que a l’inici del curs, l’ascens no era un objectiu, arribat l’equador de la competició s’ha convertit en una possibilitat més que real. En aquesta categoria, el primer classificat puja directament i el segon promociona.

El calendari més proper sembla assequible per al CN Terrassa, que demà a les 16.10 hores rebrà un Sant Quirze contra el qual va encaixar la golejada més amplia de l’exercici. En aquests moments, però, és desè amb 21 punts. Després de l’aturada pel Carnestoltes, els egarencs visitaran el Tibidabo Torre Romeu, cinquè amb 29 punts.

Els esperen després rivals assequibles, com el Badia, el Can Rull i l’Olímpic Can Fatjó. Els terrassencs ja fa setmanes que somien.

Aspirants a pujar a Segona Catalana

El CN Terrassa és el tercer equip de la ciutat, només superat per Terrassa FC (Segona Federació) i el CP San Cristóbal (Tercera Federació). Més avall, a Tercera Catalana, hi trobem dos equips amb opcions de pujar aquest estiu a Segona Catalana. Es tracta del CD Can Parellada i el filial del Terrassa FC. Són tercer i quart al grup setè, empatats a 34 punts. Es troben a un sol punt de la zona de promoció d’ascens.

To Top