Matadepera

Una cinquantena de matadeperencs viatgen a Font Romeu

L’estació de Font-Romeu ha estat l’escenari escollit pel naixement del Matadepera Drac Esquí Club

Sortida del Matadepera Drac Esquí Club a Font Romeu / Matadepera Drac Esquí Club

El Matadepera Drac Esquí Club s’ha estrenat amb una sortida a la neu. Una cinquantena de matadeperencs i matadeperenques han viatjat aquest passat 27 de gener a Font Romeu i han fet realitat l’eslògan de l’entitat: “Tornar a portar la neu al poble”. Segons expliquen, l’estació de Font-Romeu ha estat l’escenari escollit pel naixement del Matadepera Drac Esquí Club, fins on es van desplaçar cinquanta matadeperencs i matadeperenques amb el bus organitzat per l’entitat o vehicles particulars. Així doncs, tots els assistents van poder gaudir de la jornada fent esquí, snowboard o altres activitats amb la neu com a protagonista.

“Estem molt satisfets d’aquesta primera experiència. Les primeres vegades no són senzilles, però hem aconseguit l’objectiu de tornar la neu al poble i d’engrescar a mig centenar de vilatans per aquesta primera esquiada. Des del Club esperem que sigui la primera de moltes i que aquesta xifra es quedi petita a la pròxima sortida. Només ens queda agrair a tots els que ens han fet confiança, als que ens han ajudat i als que s’han interessat per l’activitat, però no han pogut venir. Estem segurs que ho faran més endavant!”, han assegurat els socis fundadors en un comunicat.

El Matadepera Drac Esquí Club ha començat a caminar amb èxit, malgrat alguns contratemps inicials i la dificultat d’organitzar per primera vegada una sortida a la neu. El grup es va recuperar en el marc de les Festes de Sant Sebastià i aquest mes de gener, un grup de veïns i veïnes del municipi ja han fet confiança als organitzadors omplint el primer autocar i donant el tret de sortida al Drac. L’entitat promet més activitats en el futur.

To Top